Co to za oświetlenie ambient? Tak gwoli ścisłości, piszesz o modelu 3 a nie o modelu Y? Pytam, bo wstawiłem twój filmik na FB grupa Tesla model 3/Y i ktoś napisał że to lampy od Y.Dzis odebrałem, wprawdzie wariant LR, ale jestem pozytywnie zaskoczony jakoscią wykonania. Wiele poprawili, w tym to nieszczesne laczenie paneli wewnatrz na podsufitce z tylu. Tylne swiatla juz z szerokimi kierunkowskazami, jest podswietlanie ambient.
Mam LR z Q1 2021 i nie ma ambienta w kieszeniach tylko stopy 😳Ambient nad stopami z przodu i w kieszeniach wszystkich drzwi. To jest 3, nie Y.
kolor nie ma znaczenia, po prostu podkład jest biały więc najmniej widać biały na białymJak wygląda sprawa jakości lakieru w SR+ MiC w aktualnych dostawach? Kiedyś czytałem, że biały najsolidniejszy, jakieś zmiany w innych kolorach?
W białym podkład jest szary i to dość ciemno szary, a jak odejście lakier z podkładem z elementów plastikowych (lusterka, zderzaki) to pod spodem jest czarne. Natomiast różnica w trwałości lakieru US/Chiny jest nieznana, nikt tego nie badał, nikt tego nie sprawdzał. Pomijam tutaj progi w Q4 2020 i Q1 2021 bo to jest osobny temat.kolor nie ma znaczenia, po prostu podkład jest biały więc najmniej widać biały na białymproblemy z lakierem rozwiązane wraz z przesiadką z ameryki na chiny