TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Doktor

Posiadacz elektryka
No chyba tak. Ja przekazałem dane do leasingu i czekam.
Nie znalazłem dekodera, który pokazuje miesiąc, ale to już dla mnie nieistotne. Czekamy :)

krzyss

Pionier e-mobilności
No prosze to sie nagle sporo tych tesli pojawilo :)
Ktos wie jak oni w koncu zorganizowali port ladowania w wersjach europejskich ? Dali wieksza klapke czy jak ?

JareG

Pionier e-mobilności
Ktos wie jak oni w koncu zorganizowali port ladowania w wersjach europejskich ? Dali wieksza klapke czy jak ?
Albo międzymordzie jakieś :D

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Last edited:

kiljan

Zadomawiam się
Ku.. Akurat dosłownie 15 minut temu Faktura itp vin.. Zapłaciłem ale Bank się przyciął, bo kwota poważna i wymaga dodatkowej autoryzacji. Muszę poczekac bo kontakt z nimi trudny Pekao.

(teść był dyrektorem tego cuda),

Zresztą 7 dni przed terminem dostawy, ale ja lubię mieć nieprzyjemne czynności z głowy
2 gi grudnia
View attachment 7515wy
oj chyba zakupiłeś po w miare świeżej cenie... ja bałem sie, że nie utrzymają mojej starej ceny za S ale jest ok i o 140k mniej niż dzisiejsze zamówienia :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Niestety ,liczylem że inni może coś wymyśla I spóźniłem się z 2-3 tyg. To był impuls i inflacja. Ucieczka z kasą , bo i tak za rok czy dwa nowe auto by trzeba kupić.No a poza tym nie ma co komentować jak sie coś robi dla przyjemności

Last edited:

Doktor

Posiadacz elektryka
oj chyba zakupiłeś po w miare świeżej cenie... ja bałem sie, że nie utrzymają mojej starej ceny za S ale jest ok i o 140k mniej niż dzisiejsze zamówienia :)
Ja mam cenę sprzed roku, 140k mniej niż obecnie, a odbiór dzień po Bronku :)

Chyba trzeba już zimówki zamówić, bo mnie żona nie wypuści 400km na letnich. To prawda, że rozmiar to przód 265/45R20 a tył 275/45R20? Coś ktoś poleci?

Giaur77

Fachowiec
Ja dobrze wspominam Nokiany (chociaż obecnie na nich nie jeżdzę). Wydają się też sensowne cenowo (ceny z jednego z bardziej popularnych serwisów, pewnie da się wyszukać nieco taniej):
265/45 R20 - 758 PLN
275/45 R20 - 833 PLN

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie Sz P M też tak gadała aby kupif, ale ja chyba zaryzykuje Dojadę i kupię o ile znajdę wielosezonowe? Albo razem jakieś z felgami.?
Mam już koniec przykrości, nie licząc rejestracjiScreenshot_20221117-125234_Chrome_copy_795x1663.jpg