TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Bronek

Pionier e-mobilności
Pilot to pilot lub smartfon i zegarek.
Karta, obrączka czy NFC z smartfona czy z zegarka pilotem wg mnie nie są, to raczej "klucz"
Dygresja : byly piloty do Trojki ktore nie działały zbliżeniowrgo a tylko po naciśnięciu.

Smartwach, smartfon i key fob (nie mam) i chyba nie kupię, bo w Trójce używałem kilka razy na 3 lata posiadania działają jak piloty z tzw łatwym dostępem

kiljan

Zadomawiam się
Pilot to pilot lub smartfon i zegarek.
Karta, obrączka czy NFC z smartfona czy z zegarka pilotem wg mnie nie są, to raczej "klucz"
Dygresja : byly piloty do Trojki ktore nie działały zbliżeniowrgo a tylko po naciśnięciu.

Smartwach, smartfon i key fob (nie mam) i chyba nie kupię, bo w Trójce używałem kilka razy na 3 lata posiadania działają jak piloty z tzw łatwym dostępem
A wiesz cos nt tego darmowego ładowania 10k? dostałeś jakieś info o tym?

Bronek

Pionier e-mobilności
Dostalismy maila
Cos im sie popier.. Bo o Trojce piszą ale to normalka
*Tesla postanowiła przyznać bezpłatne kredyty Supercharger, odpowiadające około 10 000 km jazdy, jeśli odbierzesz pojazd Tesla między 15 grudnia a 31 grudnia 2022 r. Darmowe kredyty Supercharger zostaną przelane na Twoje konto Tesla w miesiącu stycznia 2023 r. i będzie obowiązywać przez okres dwóch lat kalendarzowych od daty dostawy. Darmowe kredyty Supercharger nie mogą zostać przeniesione na inny pojazd lub osobę i tracą ważność w przypadku przeniesienia własności pojazdu. Tesla nie ponosi odpowiedzialności w przypadku, gdy dostawa Twojego pojazdu z jakiegokolwiek powodu nie może nastąpić przed 31 grudnia 2022 r. i nie możesz skorzystać z tej promocji. Samochody używane są wyłączone z tej promocji.

Last edited:

JareG

Pionier e-mobilności
(...)
Czas zaplanować jakiś eurotrip ;)
(y)
Szczególnie Bronek powinien, bo jak będzie siedział w tym swoim grajdole, to mu te jego kilometry na nic się nie przydadzą.. :)

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja wszedłem w elektryki, jak tu wielu, z przyczyn ekonomicznych i dla interesu. Jedni jadą w kufajkach bez grzania czy, klimy aby nie marnować energii. Ja nigdzie nie pojadę dalej, by nie marnować ładowaniem uzbieranych kWh.Szkoda.
Energia drożeje to będę płacił na Greenwayu, oszczedzam na trudne czasy. Niech leżą...

A może? Dobra zmiana planów
Zbieram na podróż dookola Świata
"Jeszcze tylko, parę wiosen, jeszcze parę przygód zniosę....."
Ps kur... osobówką nie podróżujemy od dawna. Moze jak w Koszalinie lub w Gdańsku postawią SC?

Last edited:

JareG

Pionier e-mobilności
(...)
Ps kur... Ja nie ma gdzie a osobówką nie podróżujemy od dawna. Moze jak w Koszalinie lub w Gdańsku postawią SC?
Rzekłbym, że X to taka dziwna (=mocno przerośnięta) osobówka - może dacie radę, Wacik się przecież zmieści.. 🤣

Pozdrawiam