TMY czarna tapicerka z białymi pokrowcami

DiTus

Nowy na Forum
hej,
stoję przed zamówieniem TMY dual motor (must have :) )...
ale jedyne co mnie blokuje mnie czarna tapicerka, a jasna się nie łapie na dotację (przynajmniej na stan obecny) :-/

ktoś używał białych "skórzanych" pokrowców z ali...?
ktoś może coś polecić? czy to nie ma najmniejszego sensu?

z góry dzięki za odpowiedź..
Piotrek

alaska_k

Zadomawiam się
Nawet jak byś miał od nowa obszyć biała skórą czy czymś innym jasnym to i tak wyjdzie taniej nie strata 19 czy 27 tys dotacji. Moim zdaniem lepiej wziąć czarne i potem coś z tym zrobic - łacznie z profesjonalnym obszyciem niż tracić dotacje z tego powodu

elmartines

Zadomawiam się
hej,
ale jedyne co mnie blokuje mnie czarna tapicerka, a jasna się nie łapie na dotację (przynajmniej na stan obecny) :-/

Piotrek
Mam dokładnie ten sam "problem". Pytałem nawet w salonie w Ząbkach i teoretycznie da się po kupnie auta dokupić białe, oryginalnie pokrowce i można je próbować podmienić. Ale zabawy z tym jest sporo i tanio nie będzie. Instrukcje działań tutaj: https://service.tesla.com/docs/Mode...UID-65C6CCF2-79CE-4B15-A2EE-60741EEEA48C.html

JM&JM

Posiadacz elektryka
hej,

Piotrek
Wprawdzie ja w swoim Y mam też czarne i bardzo sobie chwalę ale opcji masz kilka, min. zakup na alli, zakup białych oryginalnych pokrowców w Tesli albo oddanie po zakupie do porządnego Tapicera - w kwocie około 8 tyś powinieneś się zmieścić aby zamienić plastikową skórę na naturalną :)

cooler

Pionier e-mobilności
hej,

Piotrek
Ja na lato tak robię, mam czarne wnętrze ale białe pokrowce z Ali żeby nie łapały ciepła oraz dodatkowo mam wentylację. Dużo nie jeździłem ale działało całkiem fajnie.
Wygląda też ciekawie - black and white:

Bronek

Pionier e-mobilności
Mamy jeszcze.... z 5 lat ? OK ale tylko siedziska, bo nie chciało mi się...auto oddałem synowi a on raczej ma je w nosie i jest czysto użytkowe . Pokrowce sie nie niszczą a w lecie wiadomo .Kiedys nie bylo z wentylacją

Attachments

• 20200209_134007_copy_3096x1741.jpg
    20200209_134007_copy_3096x1741.jpg
    690,8 KB · Liczba wyświetleń: 25

cooler

Pionier e-mobilności

nabrU

Pionier e-mobilności
A nie można wstawiać, krótszych linków bez tych wszystkich trackerów itp.

Poprawione ;)