To w końcu ekran dotykowy dobry czy jednak guziki lepsze?

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Od 10 lat czytam na autoblogu że ekran dotykowy jest beznadziejny a teraz co? Zmiana frontu? Przecież Tesla nie zapłaciła na pewno !

Attachments

• IMG_0705.png
    IMG_0705.png
    1,1 MB · Liczba wyświetleń: 145

kamilthusz

Posiadacz elektryka
Autoblog to taki motopudelek albo i gorzej. Nie ma co się odnosić do treści, autorzy nie mają pojęcia o czym piszą. Scamowych artykułów więcej niż w klasycznej prasie moto. Widocznie Tymon po latach pisania o gratach w końcu zrozumiał, że z tego pieniędzy to nie będzie, i przesadnie odbił w drugą stronę, czego efekty niestety widać. Aż ciężko uwierzyć, biorąc pod uwagę starego złomnika i jego artykuły w magazynauto, jak bardzo gość się odkleił.

krzyss

Pionier e-mobilności
Autoblog to taki motopudelek albo i gorzej. Nie ma co się odnosić do treści, autorzy nie mają pojęcia o czym piszą. Scamowych artykułów więcej niż w klasycznej prasie moto. Widocznie Tymon po latach pisania o gratach w końcu zrozumiał, że z tego pieniędzy to nie będzie, i przesadnie odbił w drugą stronę, czego efekty niestety widać. Aż ciężko uwierzyć, biorąc pod uwagę starego złomnika i jego artykuły w magazynauto, jak bardzo gość się odkleił.
Ale on juz kiedys pisal ze normalne teksty aie nie czytaja/klikaja dlatego pisza tak jak pisza.

eSUBA94

Posiadacz elektryka

autoblog to pudelek na tle tych portali pisanych
ale zasięgowo najgorszę są np. raki z Technostrefy które próbują się wybić na tym że ludzie nie lubią EV i podsypują do pieca

vwir

Pionier e-mobilności
Mam Mach-E z pokrętłem i Smarta #1 bez pokrętła. Jednym z elementów których baaardzo mi brakuje w Smarcie to właśnie pokrętło. Chcę ściszyć? Szybki ruch pokrętłem które zawsze jest w tym samym miejscu i po temacie. Ba - pasażer może zrobić to samo. Bo jeszcze jako kierowca to zawsze mogę na kierownicy poklikać, ale pasażer musi już klikać na ekranie.

Fenrise

Pionier e-mobilności
Dotyk jest fajny na gładkie i płaskie drogi, jazda autostradowa i tak dalej. Ale jazda w mieście po dziurach tudzież mniej głównych drogach i celowanie tłustym paluchem w punkty na tafli szkła żeby zmienić czy wybrać utwór doprowadzała do białej gorączki.

ClassicGOD

Leaf on the wind
Tablet fajny do nawigacji i multimediów. Do rzeczy zmienianych w trakcie jazdy powinny być fizyczne kontrolki i to z namacalnymi oznaczeniami żeby dotykiem dało się rozpoznać przycisk. Bo dotykowe ikonki na desce to tylko połączenie najgorszych cech kontrolek na wyświetlaczu i fizycznych. Uuu zawibruje jak naciśniesz ale co ci to da jak nie wiesz co naciskasz 🤦‍♂️