TPMS czujniki ciśnienia bluetooth niedostępne

ŁukaszWP

Zadomawiam się
Czujniki są dostępne na zamówienie w Tesla Service (nie dostałem przybliżonej daty kiedy) jak i LCM Corp (około 2 tygodnie)
Zamówiłem w LCM tydzień temu. Niestety 2 przedwczoraj dostałem info ze termin dostawy z Holandii uległ zmianie i będą dopiero po 15 grudnia. Dzisiaj przełożyłem czujniki z pierwszego kompletu i sezon zimowy uznaję za otwarty👍

Attachments

• 46768A98-1837-4286-A029-55AB68D73C29.jpeg
    46768A98-1837-4286-A029-55AB68D73C29.jpeg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 130

pigs

Zadomawiam się
Zamówiłem w LCM tydzień temu. Niestety 2 przedwczoraj dostałem info ze termin dostawy z Holandii uległ zmianie i będą dopiero po 15 grudnia. Dzisiaj przełożyłem czujniki z pierwszego kompletu i sezon zimowy uznaję za otwarty👍
Pochwal się felgami i oponami :)

t3sla4sun

Zadomawiam się
Możecie mi powiedzieć jak zamawiacie te czujniki ze sklepu Tesla? Polska wersja nie ma sklepu....
To piszecie emaila na serwis i Wam odpisują, czy jak?
Z aplikacji zamawiacie poprzez Serwis -> inne zgłoszenia ?
Czy jak to się robi?

usrobo

Posiadacz elektryka
o co chodzi z tymi felgami i czujnikami, od jakiegoś czasu wiemy ze jest problem, po co z tym walczyć? dzwonić, kupować czujniki z czarnego rynku w cenie koksu, wymieniasz same gumy. TADAM ! życie staje się prostsze ....

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
o co chodzi z tymi felgami i czujnikami, od jakiegoś czasu wiemy ze jest problem, po co z tym walczyć? dzwonić, kupować czujniki z czarnego rynku w cenie koksu, wymieniasz same gumy. TADAM ! życie staje się prostsze ....
dla mnie proste życie to samodzielna zmiana kół w pół godziny - bez umawiania terminów, ładowania kół do samochodu, czekania