TPMS czujniki ciśnienia bluetooth niedostępne

Piernik

Posiadacz elektryka
A cena ? policzyli z czujnikami a wyslali bez ?
No tak ;( Kasa zapłacona z góry przecież. Już im odpisałem że w h.... grają. Pewnie doślą, auto mam w lutym. Pytanie czy czarne doślą....
Żabojady, nigdy biznesowo nic dobrego nie słyszałem.
Link podali że osobno nie mają https://www.greendrive-accessories....tpms-tesla-montage-expedition-et-installation
Ale oszukują, można sprawdzić, cały czas można wybrać opcje felg z czujnikami. Jest cena z i bez, dwie opcje. I kasę przyjmują za komplet.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ta… z francuzami wiem jak jest, ale to juz delikatnie smierdzi oszustwem. Powinni napisac ze nie maja i czy chcesz bez… a tak, towar nie zgodny z zamowieniem robisz Chargeback i juz…

Piernik

Posiadacz elektryka
Ta… z francuzami wiem jak jest, ale to juz delikatnie smierdzi oszustwem. Powinni napisac ze nie maja i czy chcesz bez… a tak, towar nie zgodny z zamowieniem robisz Chargeback i juz…
Tylko te gamonie z tego co napisali to te felgi właśnie wysłali... Więc kurier pewnie je ładuje na pakę. A na razie wiadomości nie odczytali.
Zobaczymy co odpiszą, na szczęcie jest opcja korespondencji w ramach orderu. Odpisałem im co o tym sądzę i że tych czujników na wiosnę to nie potrzebuje.
Osobiście wolałbym żeby oddali kasę za te czujniki i sam już sobie kupie w Ząbkach, przynajmniej dopilnuje żeby były czarne.
W sprawie poprawnych danych na fakturze to dwa razy musiałem ich korygować.
Jak zmawiałem na stronie sklepu to cena byłą z VAT. Potem na stronie cena w orderze podana jako total bez VAT, mimo że pozycja niżej był wyszczególniony VAT i myśliłem że mnie oszukali.
Z karty skasowali z VAT i na fakturze już total jest inny niż w orderze na stornie. Francuski burdel...

Piernik

Posiadacz elektryka

Attachments

• Inv.jpg
    Inv.jpg
    323,5 KB · Liczba wyświetleń: 60
  • Order.jpg
    Order.jpg
    151,1 KB · Liczba wyświetleń: 61

usrobo

Posiadacz elektryka
No tak ;( Kasa zapłacona z góry przecież. Już im odpisałem że w h.... grają. Pewnie doślą, auto mam w lutym. Pytanie czy czarne doślą....
Żabojady, nigdy biznesowo nic dobrego nie słyszałem.
Link podali że osobno nie mają https://www.greendrive-accessories....tpms-tesla-montage-expedition-et-installation
Ale oszukują, można sprawdzić, cały czas można wybrać opcje felg z czujnikami. Jest cena z i bez, dwie opcje. I kasę przyjmują za komplet.
po co to robiles? ciągle nie potrafię sobie tego przetrawić, zamawiać we Francji jak wiesz ze na całym swiecie nie ma ?
nie pytam złośliwie, naprawdę chce zrozumieć postępowanie....

Piernik

Posiadacz elektryka
po co to robiles? ciągle nie potrafię sobie tego przetrawić, zamawiać we Francji jak wiesz ze na całym swiecie nie ma ?
nie pytam złośliwie, naprawdę chce zrozumieć postępowanie....
No spoko mam dystans do siebie.
Jakoś tak poszło, ktoś polecił sklep kiedyś na forum jakiś czas temu, też koła kupił to zalinkowałem i w pamięci został.
Głupio to zabrzmi ale jakoś wiarygodnie to wyglądało. Interesowały mnie felgi bo chce mieć 19 na zimę.
Sklep dedykowany Tesli to myślę chociaż jest pewność że do P będą pasować.
Nie spieszyłem się bo i tak auto na luty, ale przezornie nie zostawiałem tego na ostatnią chwilę.
Była opcja felg z czujnikami to klik. (tak jak pisałem opcja ta nadal jest!) No i głupio się przyznać ale na tym etapie nie sprawdziłem że to żabojady.
A że wyszło jak wyszło to nie patrząc na samoocenę przestrzegam innych ;)
Dam znać jak się skończy, nawet jak mnie porobią.

JareG

Pionier e-mobilności
(...) Francuski burdel...
A propos, nie mogę sobie podarować.. kiedyś jechałem na kilkudniową konferencję do Paryża. Wymyśliłem sobie, że pojadę Audi A8, po drodze coś się zobaczy.. I zobaczyłem - tyle, że wpierw właśnie w/w francuski burdel. Konkretnie, to na całkiem sporym MOPie z paliwem, na 3 sekcje z kiblami czynna była jedna (dla kobiet - po stwierdzeniu, że nie ma innej możliwości a trzymać nie utrzymam, postawiłem lepszą połowę na straży i załatwiłem sprawę w kiblu damskim). Obsługa miała wyj*bane, że gówna płyną po podłodze, stacja duża więc ruch spory a nawet krzaków nie było.. zupełnie inne podejście niż w Reichu. To samo w Paryżu - rano wybrałem się na spacer do (i po) centrum.. rano, czyli ok. 9. Syf po wieczornym imprezowaniu nie ogarnięty, ekipy sprzątające chyba nadal trzeźwiały..

Pozdrawiam

Piernik

Posiadacz elektryka
Ja tam byłem parę lat temu dwa tygodnie na wakacjach. Tam prawie nikt po angielsku nie umie rozmawiać.