TPMS czujniki ciśnienia bluetooth niedostępne

Piernik

Posiadacz elektryka
Umie ale nie chce :)
Słyszałem taką teorię, nie wieże w nią ;) Raczej obstawiam że większość do gamonie.
Trochę się martwię bo się interesują żeby nam elektrownie atomową postawić ;) Niby u siebie mają, ale jak tak traktują klientów ...

krzyss

Pionier e-mobilności
Słyszałem taką teorię, nie wieże w nią ;) Raczej obstawiam że większość do gamonie.
Trochę się martwię bo się interesują żeby nam elektrownie atomową postawić ;) Niby u siebie mają, ale jak tak traktują klientów ...
To chyba za malo razy byles w FR
Ja raz wszedlem do restauracji i zaczynam po angielsku to mi mowia ze zamkniete… ale kolega zaczal po francusku to otwarte jednak he he.

JareG

Pionier e-mobilności
Gamoni tam faktycznie sporo, ale myślę że nie więcej niż u nas.. szczególnie ostatnio.
Oni naprawdę honorowo nie chcą używać innego języka niż swój.. ale jak co do czego, to się okazuje że jednak potrafią 'po innemu'.. mówię o mieszkańcach miast, bo jak jest na prowincji to nie wiem.

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
U nich mają tego sporo, działa, nie wybucha.. potrafia to też zabudować w budzie (masło maślane.. sorry) typu łódź podwodna, i też działa.. ciekawi mnie tylko, jak oni się dogadają z tymi naszymi ciulami od uczenia jedzenia widelcami, i od podejścia do negocjacji w stylu Caracale.. tzn. ile nas to będzie kosztować więcej, niż gdyby rozmawiali z normalnymi, białymi ludźmi 🤣

Pozdrawiam

Piernik

Posiadacz elektryka
No niby gamonie ale są w sumie potęgą jeśli chodzi o ilość energii produkowanej z atomu i fakt że sami to postawili.
W przemyśle zbrojeniowym też bardzo mocni i to na wielu poziomach (okręty, czołgi, wozy bojowe, śmigłowce, samoloty i co tam jeszcze). Emiraty właśnie od nich hurtowo zakupy robią.
I pewnie jak widzą tych od naszych od widelcy to i zdanie mają pewnie o nas podobne....
Więc w sumie może nie gamonie a raczej aroganci.

JareG

Pionier e-mobilności
A pojęcie ironia, sarkazm etc. są Ci kolego znane..? 🤣

Pozdrawiam

Piernik

Posiadacz elektryka
Skończyliśmy w końcu że nie gamonie (uznając ich dokonania gospodarcze i prawda mają się czym pochwalić) a aroganci ;) A to spora różnica.

Cd historii:
Napisałem do nich w okienku order - nie odpisali
Mieli podać nr przesyłki i nazwę kuriera którym wysłali felgi (to deklarowali przy info o wysyłce) - nie podali.
Ale pojawiło mi się na koncie 1603,32 PLN, Kraj sprzedawcy FR więc chyba od nich. - to w tej sytuacji akurat dobrze.
No i powinna się pojawić jakaś korekta faktury chyba - nie pojawiła się.

A i jeszcze co do znajomości języka. Przeklejam ostatnią linijkę korespondencji w której mnie informowali o sytuacji z czujnikami:
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)