Tuning mechaniczny i optyczny Tm3

Bronek

Pionier e-mobilności
O ile w smartfonie noszonym w kieszni, torebce/ saszetce spadającym, itd jest to nawet przydatne ( raz mi ekran się potłukł w pajęczynę i tylko ta osłona pozwolila na korzystanie, do czasu zakupu nowego).
To w Tesli zbędne kompletnie. Ekran czyścimy??? raz na 2.. 3 miesiące?

kARPIU

Fachowiec
Konczac temat szkla ochronnego, nigdziec nie padlo stwierdzenie "ochrona przed zadrapaniami/uszkodzeniami". Widze duza roznice jesli chodzi o refleksy i odciski palcow. Sa znaczaco mniej widoczne.
I jestem zadowolony 😋

krist

Posiadacz elektryka
Konczac temat szkla ochronnego, nigdziec nie padlo stwierdzenie "ochrona przed zadrapaniami/uszkodzeniami". Widze duza roznice jesli chodzi o refleksy i odciski palcow. Sa znaczaco mniej widoczne.
I jestem zadowolony 😋
ja mam tendencje do uszkadzania co się tylko da, wielki i wystający ekran może nie jest pierwszy na liście ale zdecydowanie widze mozliwość że czymś o niego zahaczę, i to szkło daje jakies dodatkowe zabezpieczenie. Do tego ekran mniej się błyszczy i palcuje. Za stówke moim zdaniem warto

Grethold

Zadomawiam się
Znalazłem coś takiego:

Z takich ciekawszych funkcji ma CarPlay, Android Auto, można sterować pokrętłem w kierownicy, UI podobny do Tesli i wyświetla obraz z przedniej kamery.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Polecam wzglednie takie przedłużki, bo kupiłem widząc jak pasażerowie męczą się nie mogac trafic w dziurkę, nawet po palcu. Do tego dla kurdupla lub dziecka poniżej normy
20210410_091718_copy_1280x931.jpg
idealne pod podkładkę

kpolak

Zadomawiam się
Kupowałem rożne dodatki, ale z tego jestem szczególnie zadowolony. Polecam gorąco. Zupełnie inny standard zamykania frunka.
1621878417914.jpeg

Michal

Moderator
Last edited: