Takie namioty do Tesli Model 3 są popularne w USCzytałem w którymś poście że ktoś ze sobą w Tesli wozi namiot i ekspres do kawy.
Namiot mam, możecie polecić jakiś ekspres lub maszynkę do kawy, który można wozić i używać w samochodzie?
też mnie kusi ten uchwyt ale kusi mnie też wyciszenie bagażnika z tyłu, Bjorn zakładał kiedyśKupilem przed chwilą do tylnego https://www.amazon.pl/gp/product/B08P1G2S9P/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
I do uchwytu bo mi kawa w bidonie/termosie lata
Model 3 konsola środkowa silikonowy uchwyt na kubek na wodę uchwyt na kubek wkładka stojak wnętrze przednie siedzenie kubek organizer akcesoria do Model Y : Amazon.pl: Motoryzacja
Model 3 konsola środkowa silikonowy uchwyt na kubek na wodę uchwyt na kubek wkładka stojak wnętrze przednie siedzenie kubek organizer akcesoria do Model Y : Amazon.pl: Motoryzacjawww.amazon.pl
a jak to się ma do maksymalnego udźwigu 68kg?Takie namioty do Tesli Model 3 są popularne w US
View attachment 1137
To lepiej chyba najpierw bitumiczna mate a potem gabke...Tak szczerze to mozna kupic samoprzylepną gąbkę wygłuszającą i samemu sobie to okleić. Widzialem na Alli te maty, jest troche roboty i takie sobie.
Są tez wkladki do nadkoli ale tu nie wiem jak to sie zachowa na błocie?
Uszcelki wożę w bagażniku... przywyklem
Jak sie ma taki wałeczek do rozwalcowywania to w sumie prosta robota, kiedys wytłumiałem drzwi w peugeocie 306Czasem można trafić na warsztat lub maniaka audiocar i powierzyć zrobienie tego.