Schładza się tak szybko, że jestem w szoku.Zostawiam klimę, lub odpalam na 3 min przed wyjściem. W mojej bardzo szybko zchładza 3-4x szybciej jak w Leafie.
Ciekawe jak w nowszych?
Mam. Montaż zajal mi 20min. Proste. Niestety po zalozeniu nie dalem rady (kilka prób) wkrecic haczyka na zakupy.też mnie kusi ten uchwyt ale kusi mnie też wyciszenie bagażnika z tyłu, Bjorn zakładał kiedyś
w nowszym też bardzo szybko schładza powietrze w kabinie, ale żeby fotele się schłodziły trzeba więcej czasuZostawiam klimę, lub odpalam na 3 min przed wyjściem. W mojej bardzo szybko zchładza 3-4x szybciej jak w Leafie.
Ciekawe jak w nowszych?
ponad dwa miesiące jeżdżę bez tej górnej śruby -nie zauważyłem problemów. Ale też nie odpinałem błotników, więc nie wiem, czy lakier nie jest gdzieniegdzie poszurany od wibracjiA te chińskie chlapacze: https://pl.aliexpress.com/item/1005001431519053.html to do przednich potrzebny jest wkręt na górze przy montażu? Bo chyba wymienię te standardowe od Tesli na te chińskie ale mi przysłali tylko plastikowe zatrzaski bez wkrętów![]()