Beep21
Posiadacz elektryka
Nie ma co bić piany bo w PL po prostu mało kto ma elektryczne bmw stąd i mała ilość tematów na forum, ja też tu nie dyskutuję bo nie ma po prostu z kim pogadać o i4 którym jeżdżę. A tak, to wrzucanie takich tematów do niczego nikogo nie zachęca, raczej zniechęca. Wybrałem bmw a nie teslę bo mam swoje powody, ale nie będę nikomu wrzucał że bmw lepsze bo tak i koniec - dla mnie lepsze dla innego gorsze, każdy ma jeszcze wolny wybór. Natomiast wrzucanie prowokacyjnych tematów nikomu nie służy, a już szczególnie nie służy społeczności EV w Polsce. Fakt zdarzają się tu jednostki które fanatycznie reagują na artykuły/posty mówiące o tym że zmieniłem teslę na auto x bo to i tamto ale tak jest wszędzie, nic nie zmienisz.
Jak ktoś chce podyskutować o BMW i innych autach, o sporej ilości konkretów z ludźmi z całego świata to można tutaj - i4talk, i5talk, itd.
Jest bardzo dużo opinii byłych właścicieli KIA, Forda, Tesli (szczególnie z USA) którzy zmieniają je na bmw i inne marki, opisują swoje doświadczenia (nawet wrzucają filmy z wymiany aut
) oraz powody ponownej zmiany, jest obiektywne narzekanie, nikomu guma w majtach tam nie strzela jak ktoś napisze coś złego.
Jak ktoś chce podyskutować o BMW i innych autach, o sporej ilości konkretów z ludźmi z całego świata to można tutaj - i4talk, i5talk, itd.
Jest bardzo dużo opinii byłych właścicieli KIA, Forda, Tesli (szczególnie z USA) którzy zmieniają je na bmw i inne marki, opisują swoje doświadczenia (nawet wrzucają filmy z wymiany aut
Last edited: