To dobra cena. Ja mam dwie oferty +120k = 3k, a za 100k = 2.7k. Może powinienem się rozejrzeć jeszcze.Ja wykupywałem, chociaż nigdy nie dane mi było skorzystać. Mam limit 100k między faktyczną wartością a kwotą fakturową na 3 lata za 2100zł.
To dobra cena. Ja mam dwie oferty +120k = 3k, a za 100k = 2.7k. Może powinienem się rozejrzeć jeszcze.Ja wykupywałem, chociaż nigdy nie dane mi było skorzystać. Mam limit 100k między faktyczną wartością a kwotą fakturową na 3 lata za 2100zł.
U mnie z pełnymi zniżkami ale po jednej szkodzie w danym roku wychodziło niby ~8000... Taka szkoda powinna skasować 10% zniżek tylko i nie dodać kolejnych, a wyglądało na to, że zamiast minus 40-50% dostałem plus 10-20%... Ubezpieczyciele to banda złodziei i nie dojdziesz jak oni to liczą... Zero transparentności nawet dla agenta, który to liczy. Ktoś się powinien za to wziąć i ukręcić łeb tym oszustom. Wyliczenie stawki powinno być jawne i bardzo dokładnie określone, nawet jeśli jest branych pod uwagę "200 parametrów", jak to oni lubią ściemniać dlaczego nie ma transparentności...Ubezpieczał ktoś bez zniżek AC? Bo bez zniżek tak kolorowo mi nie wychodzi w PZU ok 7K razem z OC.
Nie wiem od czego bazowo liczy się GAP (kwoty kredytowanej czy całości) niemmniej przy 211 tys. zł brutto ceny auta, 45% wkładu własnego (coś okolice 90 tys. zł brutto) i 15 tys. zl brutto wykupu GAP w Santander Leasing wyszedł mi 89 zł. W mLieasing, PKO i Santander Consumer GAP przy tej kalkulacji był w okolicach 150 zł miesięcznie ale oni mieli przez zewnetrznego ubezpieczyciela a Santander Leasing robił to samodzielnie.A korzystając już z rozpoczętego wątku - jak z GAPem u Was? Ja jeszcze nie wykupiłem i zastanawiam się czy tylko na okres leasingu = 3 lata, jaka kwota (+120k, może 80k) i oczywiście składka.