Ulepszony autopilot za €3800,-

K

Konto_usunięte_2021-03-29

Gość
Pytanko. Czy ulepszony autopilot ogarnia radary? Albo inaczej - czy jakakolwiek wersja navi Tesli i/lub autopilota to robi?

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie zauważyłem ale chyba te co Google ma powinna pokazać . Autopilot pozwala 10km ponad ograniczenie. Tesla nie ma wersji nawigacji. Ja tam Yanosika miewam odpalonego na trasach nieznanych .

danielm

Pionier e-mobilności
Pytanko. Czy ulepszony autopilot ogarnia radary? Albo inaczej - czy jakakolwiek wersja navi Tesli i/lub autopilota to robi?
w większości krajów byłoby to nielegalne no i nie ogarnia. mapy google są offline więc również nie wyświetli tego co wyświetla smartfon.
no i dwie dosyć ważne sprawy:
- brak implementacji tego że skrzyżowanie zdejmuje ograniczenie prędkości w Polsce. we wszystkich normalnych krajach to znaki ustalają ograniczenie prędkości
- brak implementacji tego że teren zabudowany zaczyna się od znaku. czyli jedziesz sobie 90+vat, i od znaku tesla zaczyna zwalniać do 50. bardzo przyjemnego mandata kolega moją teslą w ten sposób dostał :)

Giacomo

Fachowiec
w większości krajów byłoby to nielegalne no i nie ogarnia. mapy google są offline więc również nie wyświetli tego co wyświetla smartfon.
no i dwie dosyć ważne sprawy:
- brak implementacji tego że skrzyżowanie zdejmuje ograniczenie prędkości w Polsce. we wszystkich normalnych krajach to znaki ustalają ograniczenie prędkości
- brak implementacji tego że teren zabudowany zaczyna się od znaku. czyli jedziesz sobie 90+vat, i od znaku tesla zaczyna zwalniać do 50. bardzo przyjemnego mandata kolega moją teslą w ten sposób dostał :)
Zgadza sie , u mnie np. nielegalne , ale ludziom w wiekszosci wystarcza swiadomosc wysokosci mandatow - to jest najlepszy antyradar :)

Bronek

Pionier e-mobilności
dawno Cie w Polsce nie było widzę, bo u nas tylko eLki jeżdzą zgodnie z przepisami
Pod warunkiem, że prowadzi kursant. jak to bedzie INSTRUKTOR , to juz niekoniecznie ;-)

Khar

Posiadacz elektryka
dawno Cie w Polsce nie było widzę, bo u nas tylko eLki jeżdzą zgodnie z przepisami
Ja też, bo mam policjantkę na tylnym siedzeniu - "Tata, jedziesz 72, a tu był znak 50". Ledwie 7 lat i już z dziewczyną kłopoty :)
Z tego co wyczytałem Waze to potrafi, można odpalić poprzez przeglądarkę, ale nie wiem czy w PL działa. Możesz sprawdzić i dać nam znać :)

Last edited:
K

Konto_usunięte_2021-03-29

Gość
Z tego co wyczytałem Waze to potrafi, można odpalić poprzez przeglądarkę, ale nie wiem czy w PL działa. Możesz sprawdzić i dać nam znać :)
Waze potrafi, google tysz. Ale zamiast odpalac w przegladarce to juz lepiej w telefonie chyba.