Jaki soft wam wgrywają?Nasz opel stoi w serwisie już od 20.03...a dziś mamy 13.04 :/ jest problem z wgraniem nowego softu...dlatego mam pytanie, w którym ASO naprawili Twoje auto?
Jaki soft wam wgrywają?Nasz opel stoi w serwisie już od 20.03...a dziś mamy 13.04 :/ jest problem z wgraniem nowego softu...dlatego mam pytanie, w którym ASO naprawili Twoje auto?
troche generalizujesz bo jest paru kolegow na tym forum ktrorzy niegdy nie mieli takiego bledu a nawet zadnego innegoGeneralnie niestety jednak z tymi samochodami jest coś nie tak. Nieważne czy Opel czy Peugeot lub Citroen. Ciągłe błędy napędu elektrycznego.
podrzuc linka - chetnie poczytamTakże fora zagraniczne pełne są wpisów o tym problemie.
Nic się nie stanietu raczej bardziej martwia sie tym co to bedzie jak siec 3g pod koniec 2025r wylacza
A proszę: https://www.speakev.com/threads/electric-traction-system-fault.173095/podrzuc linka - chetnie poczytam
na niemieckim forum raz sie z tym spotkalem i byl to problem z blokada skrzyni
tu raczej bardziej martwia sie tym co to bedzie jak siec 3g pod koniec 2025r wylacza
ja mam 2020 i 61kkm też nic.Ja mam e208 (10.2022, około 17000 km) - nic się z nim nie dzieje.