Vision Only (pożegnanie z radarem) 2022.24.6

kaziwich

Posiadacz elektryka
Pierwsza trasa na vision only S7 Gdansk-Wawa. 5x phantom brake ahhh… Z radarem bylo 0 albo sporadycznie 1. Cos jest skopane z wyprzedzaniem tirów. Czesto wyhamowuje w polowie manewru. Za ktoryms razem zrownal mi sie z tirem i przestal przyspieszac. Po tym incydencie w ogole juz nie chcial proponowac zadnej zmiany pasa po zblizeniu sie do wolniej jadacego auta (obrazil sie ale nie na tyle zeby wylaczyc AP do nastepnej jazdy).
Na plus lepsze dostosowywanie predkosci i bardziej rozsadne pokonywanie ostrych łuków (zwalnia wczesniej, nie jedzie jak wariat).

chewbacca

Posiadacz elektryka
Pytanko do tych, co mają wbudowany radar ale po update'cie im go wyłączyli: jaką możecie ustawić Vmax na autopilocie? Czy w dalszym ciągu jest to 150km/h czy może zmniejszona jest ona do 140km/h?

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam już też odległość na 2 i 140 i dzisiaj dojeżdżając do pasów pustych ale z autobusem naprzeciw, ostro przyhamowała, na wszelki wypadek gdyby ktoś się miał pojawić zza tego autobusu.

poochaty

Posiadacz elektryka
A u mnie cisza z updatem :(

rawier

Posiadacz elektryka
Ja dzisiaj dostałem 2022.24.8 i co ciekawe nie ma pozycji dotyczącej zmiany w pokazywaniu natężenia ruchu na pasku trasy w nawigacji :unsure:
IMG_3052.jpg

rawier

Posiadacz elektryka
A ja nie mam nic z pasami bezpieczenstwa
Ciekawe, na początku myślałem, że to po prostu pominięty wpis. Natomiast wyznaczyłem trasę do miejsca gdzie wiedziałem, że będzie gęsto i wciąż pokazywał mi niebieską linię, z cienkimi na brzegach jak dawniej informującymi o natężeniu ruchu...:unsure: