Weekendowa jazda testowa Ioniq 5

Ev3

Pionier e-mobilności
Dlatego tradycyjna sprzedaz to patologia, krecenie mecenie karmienie klienta tekstami ze tanio juz bylo, ze jest 10 chetnych na auto i ze w ogole on sie zastanawia czy to auto sprzeda

U niektorych sie wchodzi na strone, sa 3 wersje, 2 tapicerki, jakis hak, wieksze felgi, link polecajacy z rabatem.. no ale odbior samodzielny na placu przez aplikacje, nie ma koca na samochodzie ani wina z lidla jako gratis
Za to jako gratis masz finansowanie faszysty i brak wszystkich potrzebnych przycisków w samochodzie.
Co kto lubi.

rkon

Nowy na Forum
Z tą dostępnością Ioniqów jest różnie, jestem właśnie na etapie oczekiwania na Ioniqa6. Podjeliśmy decyzję z żona miesiac temu o zakupie. W kolejnym z salonów dogadaliśmy się co do kwoty, modelu i koloru. I teraz najciekawsze... tak jak piszecie oczekiwanie na wyprodukowanie samochodu trwa wieczność ale okazuje się że delerzy mają zamówione samochody w ciemno. Wydaje mi się z centrala ich do tego zmusza. I teraz pojawia się obrotny sprzedawca, który sprawdza czy taki egzemplarz jak myśmy chcieli był zamówiony na Polskę ... i okazuje się że i wersja i kolor jedzie do Polski. Zaczynają się rozmowy naszego sprzedawcy z innymi salonami, celem przejęcia danego modelu do jego salonu. Z tego co wiem 1 salon się nie zgodził na oddanie swojego przydziału ale jakiś inny spokojnie się zgodził. Także czas oczekiwania wynosi mnie 1,5 mca. Podsumowując to, jeśli ktoś sie zdecyduje na dany model to dzwońcie po różnych salonach a może traficie na dobrego sprzedawcę któremu będzie zależało,

ElementBN

Zadomawiam się
Rozmawiałem ostatnio z 3 salonami, jeden z katowic miał zamówione kilka sztuk N-line awd. Trzeba patrzyć na stronę Hyundaia w zakładkę dosstępne od ręki. Tzn one nie są dostępne a zamówione :D