Bronek
Pionier e-mobilności
Ludzie zwykłym domykaniem w innych markach potrafią sobie paluchy po przycinać. Jakoś mamy tendencje do wieszczenia napraw i awarii, zanim cokolwiek kupimy..Jeżeli chodzi o Yoke to z jednej strony wydaje mi się super sprawa a z drugiej strony sam nie wiem, pewnie bym się szybko przyzwyczaił, ale nie będę jedynym użytkownikiem samochodu.
Co do tylnych drzwi to widziałem na youtube kilka filmów z USA, w których mówią, że drzwi potrafią się niespodziewanie zamknąć i uderzyć, ale wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne, mi te drzwi się w sumie podobają, ale na parkingu zwracają pewnie uwagę innych, na czym chyba do końca mi nie zależy.
Nie wiem... Jestem w czopku, urodzony czy co? Przed każdym zakupem osobowych aut, nawet kampera, o Harleyu nie mówię ( miał gubić śrubki ) zawsze mnie ostrzegano!
. Wszystko miało się rozwalić itp, a nic takiego się nie stało. . Po za kilkoma przypadkami , lecz akurat w tych autach ktore miały być bezawaryjne i nie miały tego fatalnego PiaRu
Zamknąć się falcony same potrafią, oczywiście, ale jak np. dupek z YT, odejdzie i auto będzie się chciało się zabezpieczyć o ile ma tak ustawione w menu.
Auta z Yoke prowadzimy we czwórkę, w tym żona ( Tm3 ma też i Xp).
Ad falcony, dla pasazerow są ekstra. Nie trzeba łba schylać, dla usadowienia dzieci tym bardziej.
Nikomu niby nie zależy na niczym, to takie nasze Polskie . Nawet jak się spotykamy to narzekamy, nikt nie powie, że jest zadowolony. Co kraj to obyczaj.
To gadanie aby usprawiedliwić pewne smutne fakty, różne fakty z życia. To pozostałość po egalitaryźmie komuny, dziadków , rodziców, czasem nas itd...
Last edited: