I to jest rzeczowa wypowiedź - WIEM ALE NIE POWIEM - bo jesteś głupi 🤬nie bede sie odnosil - wszystkie wyliczenia powyzej sa zle
to jest wlasnie efekt chlopskiego rozumu bazujacym na "wiedzy" z internetow
bardzo sie mija z rzeczywistoscia gdzie jest sporo niuansow czy szczegolikow
nic nie pisalem o glupocie przedpiscy, po prostu nie ma potrzebnej wiedzy bo w w internecie jej nie znajdzieI to jest rzeczowa wypowiedź - WIEM ALE NIE POWIEM - bo jesteś głupi 🤬
znajdzie ja w dokumentacji technicznej oznaczonej klauzula confidentialPodaj po prostu ile zużywa wodoru, według Twojej wiedzy, taki malutki w sumie kontenerowiec z silnikami o mocy 3MW ???????
No właśnie, jak ktoś wierzy że koncerny petrochemiczne odpuszczą tak łatwo to się może zdziwić. Poki co elektryfikacja im nie zagraża zbytnio ale z czasem to będzie dla nich być albo nie być a taki wodór może im uratować biznes.jak juz wielokrotnie historia udowodnila - nie zawsze wygrywa co lepsze lub co tansze
Jest takie prawdopodobieństwo że nie mamy tej potrzebnej wiedzy, i być może w internecie jej nie znajdziemy.nic nie pisalem o glupocie przedpiscy, po prostu nie ma potrzebnej wiedzy bo w w internecie jej nie znajdzie
znajdzie ja w dokumentacji technicznej oznaczonej klauzula confidential
Wszystko zależy od trasy, zużycie na godzine to moim zdaniem z tyłka. Wypadało by porównać trasy, jakaś średnia. Ciekaw jestem wyników.I to jest rzeczowa wypowiedź - WIEM ALE NIE POWIEM - bo jesteś głupi 🤬
Podaj po prostu ile zużywa wodoru, według Twojej wiedzy, taki malutki w sumie kontenerowiec z silnikami o mocy 3MW ???????
w dyskusji o wodorze uczestnicze od wielu lat ale nie jest moim celem ewangelizacja tylko wskazywanie blednych informacjiJest takie prawdopodobieństwo że nie mamy tej potrzebnej wiedzy, i być może w internecie jej nie znajdziemy.
Dlatego czekaliśmy, skoro dołączyłeś do dyskusji i masz doświadczenie w tym polu, że warto byłoby się podzielić informacjami z mniej doświadczonymi użytkownikami.
Nie musisz od razu zdradzać "poufne", bo są dane i informacje które można przekazać światu.
Osoby Twojego pokroju często mają świetny punkt widzenia, który często jest odmienny od naszego.