Wrażenia z jazdy w trasie

mm-tesla

Posiadacz elektryka
1688288667611.png
Customer pay… dusza cebuli im tego nie popuści.

Last edited:

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ale to zaplaciles to czy tak Ci policzyli ?
To jest wycena po zgłoszeniu serwisu, lista części i robocizna, tak sobie organizują prace. Oczywiście, że nic nie zapłacę ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Kiedyś to były wycenione wszystkie pozycje zanim odbyła się naprawa. To ludzi hamowało przed akceptacją serwisu a bez tego procedura była wstrzymana . Ostatnio juz nie.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Kiedyś to były wycenione wszystkie pozycje zanim odbyła się naprawa. To ludzi hamowało przed akceptacją serwisu a bez tego procedura była wstrzymana . Ostatnio juz nie.
Ja dopiero zgłosiłem usterkę, termin 28 Aug ;)

KrzyCh

Pionier e-mobilności
To ja poproszę dźwięk V12 przy cofaniu/manewrowaniu zamiast tego dziwnego łułułu…
Kompletnie nie rozumiem po co producenci wymyślają jakieś kosmiczne dźwięki mające rzekomo ostrzegać pieszych. Dźwięk v(6-12) z pewnością ucieszyłby zarówno pieszych jak i petrolheadów. Nawet dźwięk Syrenki lub Trabanta byłby spoko.
Ma ktoś numer do Elona?

Bronek

Pionier e-mobilności
Moja Trójka nie miała i to była lipa. Szkoda że nie ma szybkiego dojścia do megafonu. Na parkingu jadąc za "zoombi" lub kimś z zakupami co idzie środkiem delikatny sygnał lub kulturalnie miękkim głosem wypowiedziane "spierd.. " ułatwiło by jazdę. Klakson jest za ostry i to wiocha.