Wycieraczki gumowe do Tesla 3

Agacia76

Posiadacz elektryka
Witam😀Szykuje się na okres zimowy i próbuje wybrać wycieraczki gumowe ( najlepiej polskiej firmy) na Allegro , ale nie mam pojęcia na które się zdecydować. Czy mogę prosić o pomoc i podeslanie linka?Milego dnia☀️

Agacia76

Posiadacz elektryka
Z tym moze byc problem bo mieszka w Norwegii i dlatego musze zamowienie najpierw so mojego kuriera ze Szczecina A on dalej do mnie😀ale mozemy pomyslec. A ile by to bylo warte? I czy masz tez do bagaznika?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja lubię korytka i wyżej pokazane nie mają osłony na lewe nadkole. Korytka są o tyle dobre, że przy wyciąganiu się z nich nie wysypuje. Przy tych z niskimi brzegami czasem więcej bałaganu robiłem chcąc posprzątać
Swój zestaw kupiłem bardzo dawno na Aliexpresie frunk trunk itd... Grube konkretne. A guma Chińczyki nie walą jak kupimy nie po taniości i poczytamy opinie.
Do nowego Xsa kupiłem i to w przedsprzedaży w USA za ponad 2500 a robione i tak są w Chinach. Nie długo Żywiec i Wyborowa też...

Last edited:

pluto

Pionier e-mobilności
Używam od ponad 15 lat tylko wycieraczek gumowych firmy REZAW-PLAST są miękkie wiec idealnie układają się we wszystkich nierównościach podłogi, są idealnie dopasowane, nie wydzielają żadnych zapachów, nic się nie ścierają i nawet fajnie wyglądają w aucie.

Przykładowy link zakupowy:

20220318_143519.jpg

20220318_143532.jpg

20220318_143624.jpg