no nie no bez przesady, akurat Mustang jest strasznym mułem - to nie jest auto do wyścigów, tylko ... w sumie nie wiem do czego, nigdy nie kumałem tego "supersamochodu dla ubogich" i "legendy" w cenie skody superb. Wciągnąć spod świateł to można każdego faktycznie, aż do pierwszego zakrętuAle super!
Wciągniesz tym praktycznie wszystko co spotkasz na drodze - AMG, M3, nie ma znaczenia, a to nawet nie jest wersja Performance
Jak nie pozbędziesz się spalinówek teraz, to za kilka miesięcy skapniesz się, że nie chce Ci się wsiadać do innego auta i nie jeździłeś nimi odkąd masz TM3.
Na dole masz wykres z mocą ładowania zależnie od stopnia naładowania baterii (im bardziej naładowana, tym wolniej się ładuje). Patrząc na Twój ekran, widzę około 60% naładowania i moc 64kW ale obstawiam, że zamiast na supercharger nawigację ustawiłeś na miejscowość albo hotel i bateria się nie nagrzała do ładowania.Przy 332km zasiegu. Ale wątpliwości chyba rozwiane. Podpisałem pod starą ładowarkę.
jeśli chodzi o ładowanie iPhone, bez obudowy tez był. Podobne rezultaty. Po 4h na ładowarce mam 37%. Nic w tle nie chodzi. Yanosika nie używam. Jechałem tylko na mapach tesli, ustawionych na SuC. Pytanie jak np ustawiam Warszawa-gorzow pokazuje mi ładowanie w Poznaniu. A jak chce w lucmierzu??wiem że Daniel Grzyb pokazywał to w którymś ze swoich filmów ale nie mogłem znaleźć. Wiec wybrałem trasę Warszawa lucmierz i później lucmierz gorzow. Z ładowaniem w Poznaniu.
jeśli chodzi o ustawienie home to spróbuje jutro. Jeszcze muszę zrobić update🤔
Dla mnie to już jest po prostu jakaś prehistoria (zwłaszcza dźwięk wydechu) ale ok jestem w stanie zrozumieć, że może się podobaćM550i albo nawet m340i
Chevrolet Camaro V 2015r
Seat Leon FR 1.6 TDi 2015r
czyli miałeś za dużo naładowane bateriiPrzy 332km zasiegu. Ale wątpliwości chyba rozwiane. Podpisałem pod starą ładowarkę.
jeśli chodzi o ładowanie iPhone, bez obudowy tez był. Podobne rezultaty. Po 4h na ładowarce mam 37%. Nic w tle nie chodzi. Yanosika nie używam. Jechałem tylko na mapach tesli, ustawionych na SuC. Pytanie jak np ustawiam Warszawa-gorzow pokazuje mi ładowanie w Poznaniu. A jak chce w lucmierzu??wiem że Daniel Grzyb pokazywał to w którymś ze swoich filmów ale nie mogłem znaleźć. Wiec wybrałem trasę Warszawa lucmierz i później lucmierz gorzow. Z ładowaniem w Poznaniu.
jeśli chodzi o ustawienie home to spróbuje jutro. Jeszcze muszę zrobić update🤔
5er to segment E nie D jak TM3z BMW5 wysiadałem o wiele bardziej wypoczęty po długiej trasie niż z Tesli
mialem hothatche przed era wltp, tak bardzo sie ciesze ze EV sa bezglosne, teraz ilekroc mnie mija jakis pierdzacy samochod to wydaje sie to takie burackie i denerwujace dla calego otoczenia a zwlaszcza pieszychto, w odróżnieniu od przyspieszania 0-100, się nigdy nie nudzi
Odnośnie pieszych to już na parkingu tesli ludzie mi weszli pod koła 😉 oglądali nowe i się zdziwili jak podjechałem. Faktycznie jest cicho.mialem hothatche przed era wltp, tak bardzo sie ciesze ze EV sa bezglosne, teraz ilekroc mnie mija jakis pierdzacy samochod to wydaje sie to takie burackie i denerwujace dla calego otoczenia a zwlaszcza pieszych![]()
to nie na www tylko w apce. Zastanawiam się może przeinstalować apke.332km nic nie mowia, na v2 tez powinienes miec wiecej. Pytanie ile % baterii miales.
Na stronie www nie kombinuj bo sobie biedy narobisz, zostaw moze samo sie poprawi.