Zablokowane automatyczne aktualizacje OTA

vwir

Pionier e-mobilności
ani w SYNC
A do tego jest procedura w FDRS, którą sobie musisz uruchomić. Już nie pamiętam w którym module, ale po jej uruchomieniu w SYNC pojawia sie frunk. Miałem jeszcze zanim mi się udało uruchomić działającego frunka ;) Dokładnie to samo robi forscan. W apce niestety nie dodaje.

Tak czy inaczej - zgadzam się: dopóki nie ma innego sposobu otwarcia frunka niż z pilota to sensu to za bardzo nie ma. Sync też mało daje - nigdy go nie używam do takich rzeczy. Najwięcej by dał przycisk w apce na smartfonie i apple watch.

Last edited:

kdldz

Zadomawiam się
No wlasnie bylo cos takiego w fdrs ale u mnie nie przeszlo - dostalem blad. Moze nie mialem odpowiednio nowej wersji sync'a wtedy. Tak czy inaczej, zrobie recznie dzis, i wylacze ten double-honk

vwir

Pionier e-mobilności
Wyłączenie double honk to jest tak zajebista zajebistość, że warto dla niego kupić interfejs do forscana ;) Mnie to mega irytowało. Ludzie się patrzyli jak na jakiegoś buraka który trąbi pod sklepem. Albo - jeszcze lepiej - budziłem połowę domu o 6 rano, bo córka wsiadała do auta i otwarła drzwi...

Last edited: