W piątek wieczorem zgłosilem wszystkie papiery a dzisiaj po południu już miałem auto w aplikacji.Dodatkowo wiedzą co sie dzieje z autem i jak mają apke z nieprzekazaną , to rządzą jak chcą
Mozna tez przekazać dane :skany np prawko , dowód i umowe do Tesli ale to trwa
Nie. Musisz podjechać do Service Center z papierami auta, żeby przepisali na Ciebie.Czy w tej sytuacji da coś reset do ustawień fabrycznych?
Czyli co? Jak mam auto w arvalu, apke tesli z dodanym autem, to nie skorzystam z SuC?Prawa kierowcy, bez praw właściciela. Miałem to samo w aucie z wypożyczalni.
to albo arval robi cie wlascicielem, albo arval placi za twoj suc albo arval podpina twoja karte platnicza pod ich kontoCzyli co? Jak mam auto w arvalu, apke tesli z dodanym autem, to nie skorzystam z SuC?
Ale w apce mam normalnie podpiętą swoją kartę i robiłem to sam. Dodatkowo sam wykupiłem łączność premium.to albo arval robi cie wlascicielem, albo arval placi za twoj suc albo arval podpina twoja karte platnicza pod ich konto
to problem z głowyAle w apce mam normalnie podpiętą swoją kartę i robiłem to sam. Dodatkowo sam wykupiłem łączność premium.