Zakupy, doposażenie, elementy eksploatacyjne itp

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja mam za 400 korytka idealne pasujące upierdzielone błotem z budowy domu syna, wysokie praktyczne . Maty i do frunka i do trunka. Do tego osłony z kieszeniami aby wnuk nie skopał siedzeń z tyłu Kupione? Amazon i wmw sklepy Juz nawet nie pamiętam. Olał bym Tesle

krzyss

Pionier e-mobilności
Wcześniej nie zauważyłem posta. Dużo rzeczy da się kupić, ale póki co trzeba maile pisać. Maty gumowe są, natomiast nie ma np. zestawów naprawczych do lakieru. Dywaniki gumowe kosztują 900zł brutto - komplet. Maila z zapytaniem należy wysłać na: Michał Berus [email protected]
Natomiast jest mały problem z wysyłka, trzeba podesłać samemu kuriera, ponieważ Tesla Polska nie ma podpisanej umowy z żadnym kurierem lub odebrać osobiście. Ja podesłałem kuriera. Poszło gładko. Najważniejszą zaletą tych oryginalnych dywaników jest to, że nie walą gumą jak stare opony i są Made in USA.
View attachment 890
Napisze do tego goscia z pytaniem czy maja Gen 3 Wall Connector, ciekawe czy da sie go kupic.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Wcześniej nie zauważyłem posta. Dużo rzeczy da się kupić, ale póki co trzeba maile pisać. Maty gumowe są, natomiast nie ma np. zestawów naprawczych do lakieru. Dywaniki gumowe kosztują 900zł brutto - komplet. Maila z zapytaniem należy wysłać na: Michał Berus [email protected]
Natomiast jest mały problem z wysyłka, trzeba podesłać samemu kuriera, ponieważ Tesla Polska nie ma podpisanej umowy z żadnym kurierem lub odebrać osobiście. Ja podesłałem kuriera. Poszło gładko. Najważniejszą zaletą tych oryginalnych dywaników jest to, że nie walą gumą jak stare opony i są Made in USA.
View attachment 890
Dzięki!
Czy dywanik pasażera idealnie pasuje w miejscu lewej nogi?

krzyss

Pionier e-mobilności
Już pozbyłeś się, czy sprzedajesz? Jaka była by cena?
PS: scan my Tesla też wykupiłeś?
Zaplacilem za chlapacze 88.- i za tyle moge je sprzedac. Kabelek do Scan mam, ale nie sprzedaje, moze kiedys mi sie bedzie chcialo podlaczyc. Jak pilnie potrzebujesz to moge Ci go wyslac a zamowie sobie drugi. Ale ja mam sam kabel bez OBD.

Najnowsze dyskusje