Komentarze pod filmem robią "robotę".... 😀
A wszystko przez to, że oklejenie folią Zoe, nie spowodowało iż stało się świetnym autem na trasy....ten motodoradca od roku mega działa mi na nerwy
ale ostatnio mam ochotę z nim się spotkać na żywo i mu nawtykać i wszystko nagrać z ukrycia
Mam podobnie. Koleś najwyraźniej ma uraz do elektromobilności (w jakiś sposób zrobiła mu krzywdę... 😅) i w związku z tym wylewa swoje żale przy każdej okazji.ten motodoradca od roku mega działa mi na nerwy
ale ostatnio mam ochotę z nim się spotkać na żywo i mu nawtykać i wszystko nagrać z ukrycia
Będąc trochę adwokatem diabła: prawdopodobnie nic nie zrobiło takiego czarnego PRu elektrykom jak spodziewany zakaz sprzedaży nowych samochodów spalinowych od 2035 roku. Czy on faktycznie wejdzie w życie to jeszcze się okaże, ale myślę że lwia część hejtu jest podszyta strachem i poczuciem przymusu. Udział samochodów elektrycznych w światowej flocie systematycznie rośnie, ten produkt już sam się broni i tylko kwestią czasu (i ceny) jest kiedy zacznie dominować. Wierzę, że da się to zrobić bez przymusu, a wręcz że przymus przeszkadza.
![]()