Pozwól Kolego
@boa, że ustosunkuję się do
Twojego postu.
Po pierwsze...
Pewnie z 99% procent moich wpisów na tym Forum to wpisy normalnego forumowicza, jak Ty i inni, a nie moderatora i tak jest również w tym wątku. W dyskusji z Tobą tutaj nie użyłem, żadnych 'atrybutów' moderatora więc trochę śmieszy mnie Twoje podejście typu 'moderator mnie atakuje, zróbcie coś z tym'.
Po drugie...
Co do wpisów o prędkości, ja już raz wyraziłem swoje zdanie w tym wątku i nie mam zamiaru tego powtarzać. Więc znowu: 'gównoburzy winny moderator, a nie ja piszący o jeździe 190km/h 2,5-tonowym samochodem'? Sorry...
Po trzecie...
Wracając do sedna sprawy i zużycia EV9. Porównaj sobie Twój wpis:
a wpis kolegi Mindive (ze zdjęciem z deski rozdzielczej):
Ja tam widzę jedną ważną informację, której u Ciebie brakuje (a być może by się znalazła gdybyś wstawił podobne zdjęcie). Tą informacją jest czas podróży. Pozwala mi to wywnioskować, że podróż ta była daleka od prędkości 140km/h, bo średnia podróży kolegi Mindive wychodzi ok. 100km/h. Czyli matematycznie rzecz biorąc połowa tej trasy mogła być pokonana z prędkością 140 km/h, a druga połowa z prędkością 60 km/h. A to już daje sporo do myślenia i stanowi 'jakościowy' wpis na temat zużycia tego EV.
Finalnie...
W jednym masz rację. Nie posiadam EV9 i jestem daleki od kreowania się na 'eksperta' w temacie tego samochodu. Staram się tylko powiększyć 'grupę jakościowych użytkowników' tego Forum o Twoją osobę
P.S. Zdjęcia da się też wstawiać z telefonu