Musisz przeczytać całość.Przeczytałem i nic w nich konkretnego nie napisałeś.
Musisz przeczytać całość.Przeczytałem i nic w nich konkretnego nie napisałeś.
Za pół roku, jak będą w salonach.Czy można już zobaczyć jakiś samochód volvo w kolorze cloud blue? Z tego co wiem to jest to nowy kolor a zastanawiam się nad nim...
Tylko TM3, ma wciąż lepsze wyposażenieTutaj kolejna recenzja.
Wychodzi na to, że z tyłu jest znośnie z miejscem przy 4 os max.180cm. powyżej już będzie bardzo ciężko
Ps przy obniżkach Tesli M3 ceny zrównują sie z cenami ex30 w wersji Plus...a to daje do myślenia.
Tylko to są samochodu dla dwóch różnych klientów. Volvo ma szereg innych zalet nad TM3 a przede wszystkim jeśli ktoś nie chce tak dużego samochodu to nie weźmie TM3 nawet gdyby była tańsza.Tylko TM3, ma wciąż lepsze wyposażenie![]()
Dokładnie tak, też się zastanawiałem nad samochodem do 4.40, ale po jeżdzie stwierdziłem że TM3 bedzie jednak wymiarowo OK. Większe już mi do garażu nie wjedzie na szerokośćTylko to są samochodu dla dwóch różnych klientów. Volvo ma szereg innych zalet nad TM3 a przede wszystkim jeśli ktoś nie chce tak dużego samochodu to nie weźmie TM3 nawet gdyby była tańsza.
I dla małego kompakta to wystarczy.Wychodzi na to, że z tyłu jest znośnie z miejscem przy 4 os max.180cm.
Przesledź zużycie Smarta#1, będzie pewnie zbliżone.Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz, a mianowicie zużycie. Jak myślicie? Będzie tak samo mało wydajny jak elektryczny XC40?