krzyss
Pionier e-mobilności
Tylko przez stronkeCześć właśnie zainstalowałem Wall Connector i mam pytanie czy powinien pojawić się w aplikacji, czy ustawienia i sterowanie tylko przez przeglądarkę www (192.168.xx.x) ?
Kiedys moze bedzie w apce
Tylko przez stronkeCześć właśnie zainstalowałem Wall Connector i mam pytanie czy powinien pojawić się w aplikacji, czy ustawienia i sterowanie tylko przez przeglądarkę www (192.168.xx.x) ?
Wyłączyć zasilanie i włączyć znowu. Wtedy masz 15 minut na konfiguracjeNo tak Bronku wszystko u mnie działa jest OK, chciałem tylko dopytać jak wzbudzić nadawanie SSID. Adres się zgadza, ale teraz WC nie nadaje sieci - swojej z którą łączyłem się przy pierwszym uruchomieniu i konfiguracji TeslaWallConnector_7E51.. (jakoś tak). A SSID nadaje przez 15 minut i potem wyłącza tą sieć. Więc teraz aby dostać się do konfiguracji przez www, czyli 192.168.92.1 to muszę wzbudzić SSID, bo inaczej nie połączę się z tym adresem IP (192.168.92.1). Jak go wzbudzić?
Trzymaj guzik chyba 15sekund.No tak Bronku wszystko u mnie działa jest OK, chciałem tylko dopytać jak wzbudzić nadawanie SSID. Adres się zgadza, ale teraz WC nie nadaje sieci - swojej z którą łączyłem się przy pierwszym uruchomieniu i konfiguracji TeslaWallConnector_7E51.. (jakoś tak). A SSID nadaje przez 15 minut i potem wyłącza tą sieć. Więc teraz aby dostać się do konfiguracji przez www, czyli 192.168.92.1 to muszę wzbudzić SSID, bo inaczej nie połączę się z tym adresem IP (192.168.92.1). Jak go wzbudzić?