I znowu winny elektryk.

ELuk

Pionier e-mobilności
Generalnie,
jakby wprowadzić ogólny zakaz wjazdu na te parkingi dla aut:
droższych od 100tys pln i młodszych niż 10, to wielu ludzi byłoby szczęśliwszych 🤔😉🤣
W sumie to powinni zakazać takich aut jak wyżej, razem z BEV oczywiście, to poziom szczęścia co niektórych sięgnąłby nieba… ✌️

No i w końcu przestańcie karmić trolla, bo sam się do trollingu przyznał (dawanie upustu swojej frustracji w absurdalnych dyskusjach jest klasycznym trollingiem internetowym) .

Bronek

Pionier e-mobilności
@ELuk No i w końcu przestańcie karmić trolla, bo sam się do trollingu przyznał (dawanie upust swojej frustracji w absurdalnych dyskusjach jest klasycznym trollingiem internetowym) .

Myslę ze mamy do czynienia z gosciem co nie ma abonamentu opłaconego na TVP i satelity . Pozostał mu internet darmowy bo dostał z telefonem w prezencie na zajączka. I to jedyna jego radość .Okno ma na podwórze i za nim drzewo rośnie , więc to jedyny kontakt ze światem .
To mój ostatni komentarz .

Robsonics

Posiadacz elektryka
A jak określasz jakie obroty są zbyt niskie? Masz dane producenta na temat do jakiego poziomu obrotów silnik został skonstruowany czy na 'wydaje mnie się bo polaczek zawsze wie lepiej' ?
Wystarczy wyczuć silnik, kiedy idzie lekko, a kiedy wyraźnie mu brakuje sił. To jak z jazdą rowerem, gdy masz za wysoką przerzutkę masz uczucie jakbyś miał zaraz zerwać łańcuch.
Wrzuciłbym tutaj krótki film wyjaśniający ten temat, ale na tym forum i tak się nie przyda
Myslę ze mamy do czynienia z gosciem co nie ma abonamentu opłaconego na TVP i satelity . Pozostał mu internet darmowy bo dostał z telefonem w prezencie na zajączka. I to jedyna jego radość .Okno ma na podwórze i za nim drzewo rośnie , więc to jedyny kontakt ze światem .
To mój ostatni komentarz .
Q...wa, nie znasz mnie, to nie rób osobistych wycieczek. Ja nie piszę o nikim na forum, że żyje w swoim świecie lub w inny sposób wyzywam... chcesz mnie nazywać trollem (gdzie mam inną definicję trollingu, ale nie będę się o to wykłócać), mam to w dupie, ale komentarze o życiu, kim jestem i co robię poza forum sobie daruj.

Robsonics

Posiadacz elektryka
Generalnie,
jakby wprowadzić ogólny zakaz wjazdu na te parkingi dla aut:
droższych od 100tys pln i młodszych niż 10, to wielu ludzi byłoby szczęśliwszych 🤔😉🤣
W sumie to powinni zakazać takich aut jak wyżej, razem z BEV oczywiście, to poziom szczęścia co niektórych sięgnąłby nieba… ✌️
Czy gdzieś napisałem, że powinno zakazać się drogich aut i elektryków??
Stwierdziłem tylko, że ludzie powinni mieć wybór, czy chcą kupić auto elektryczne czy spalinowe. Nie tylko używane, ale też nowe.
Tylko tyle. Wybór, nie zakaz.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Klimatyzacja musi chodzić....
(Zaraz się zacznie gadka, jak to w elektryku działa Klimatyzacja i że mają w tym przewagę. Nie wnikam)
Klimatyzacja w dupie chyba musi chodzić. Na zewnątrz 20 stopni! Wiem ze w korku można stać z włączonym silnikiem ale różnica jest co można a co wypada. Na przejazdach kolejowych nie można na przykład mieć włączonego silnika a stoją ! Generalnie ludzie to idioci ! Ja jestem za tym aby od 2025 nie było ice. Zdążę sprzedać 4 pracownicze! A galerii handlowej debile siedzą w autach i piszą swoje bzdury w komenatarzaxh na włączonym silniku! Śmierdzi w tych galeriach paliwem !

newbe

Posiadacz elektryka
W innym źródle autor policzył średni wiek samochodów w Polsce po wyliczeniu martwych dusz jako 13 lat...
2019 vs 2023

"Średni wiek "martwych dusz" wynosi blisko 36 lat, zatem ich wyeliminowanie znacząco wpływa na obniżenie średniego wieku aut w parku: z 21,15 roku do 15,88 roku. W tym miejscu warto zwrócić uwagę, że ten średni wiek ciągle rośnie: na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy - o 0,32 roku"

newbe

Posiadacz elektryka
11 na raz, bo jakiś kretyn widząc dym spod maski swojego 20-kilkuletniego Audi zjechał na bok... parkując tuż obok innych aut na placu.
Statystycznie zatem powinno policzyć się to jako 1, bo pozostałe zapaliły się tylko dlatego, że stały blisko ognia.
Wewnętrzne spalanie staje się zewnętrznym w 3..2..1..