Tesla 3 facelift 2023

inter

Pionier e-mobilności
Dodam widok z tyłu.
F4MpIFZWwAA6mXP.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
A mnie interesuje jak to będzie jeździć? Wyglad mam w nosie.
Czy utrzymają te sportowe parametry? Czy to już koniec epatowania osiągami jako swoistą formą reklamy?
A to możliwe , podobnie jak tańsze czarne wykończenia pojawiły się na życzeni zgodnie z modą , tak może tylko zasięg bedzie ważny i wentylacja tyłka . Klienci w swej masie nie pragnął osiągów torowych .
A to dla mnie byloby rozczarowujące.

elektryk

Pionier e-mobilności
A mnie interesuje jak to będzie jeździć? Wyglad mam w nosie.
Czy utrzymają te sportowe parametry? Czy to już koniec epatowania osiągami jako swoistą formą reklamy?
A to możliwe , podobnie jak tańsze czarne wykończenia pojawiły się na życzeni zgodnie z modą , tak może tylko zasięg bedzie ważny i wentylacja tyłka . Klienci w swej masie nie pragnął osiągów torowych .
A to dla mnie byloby rozczarowujące.
Zmiany wg mnie będą pod chińskie gusta, tak jak było z drewienkiem na drzwiach, które w Europie szału nie zrobiło, a w Chinach to było top of the top mody.

Także podejrzewam, że w środku będzie dyskoteka, kolorowe LEDy, itd.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja wlazlem w Teslę, bo wtedy byla jako jedyna dostępna z "4x4" i "odejściem" (2018/19r). Leaf tez sie wydawal żwawy ale marnujący to przez przedni napęd

Teraz po zasmakowaniu jak się trzyma drogi i jak przyśpiesza, nic co ma więcej jak 5sek do 100km/h. mnie nie rajcuje
Dlatego EQS wydawal mi się krowiasty., Ale obiektywnie przecież jest bystry.
Wszystko zależy z czego się przesiadamy. To jak boost, on jest zwuważalny przez tydzień, potem sie przyzwyczajamy

tokwi

Pionier e-mobilności
Ja brałem Tesle wg klucza elektryk 4x4 z hakiem i największa baterią. Innego niz TM3LR na rynku nie było.
Fajnie, że dziś jest wiedzy wybór i idzie nowe, ale <5s do setki to dla mnie must be, a tu raczej każda kolejna zmiana wolniejsza (słabsze silniki, mniej silników LR)
Kiedyś w czasach sedanów miałem czerwone Renault 11 z piękną dupą. W obecnym TM3 najważniejsza rzecz której mi brakuje i najbardziej ciekawi czy w wersji HL sedan zmieni się w hatchbacka?

inter

Pionier e-mobilności
Testowe TM3HL, jeżdzą po Holandii. Informacja ze przypłynęły ostatnim transportem, było prawdą.