Nowa instalacja 8,1 kWp z bankiem energii 10 kWh, podsumowanie 12 dni

Michal

Moderator
To jest jakiś krok naprzód, wcześniej wykres wyglądał tak

I uwzględniał tylko odczyt na koniec dwumiesięcznego okresu rozliczeniowego, kompletnie nie uwzględniał produkcji z fotowoltaiki, tylko stan energii pobranej z sieci.
No to pacz co my mamy - najdrobniejsze rozbicie jakie mogę sprawdzić - t0 $ie n@zyw@ postemp:
1692906736973.png

Ale zmienili ostatnio kolory z pomarańczowo żółtych na zielono sraczkowe, więc od razu czuję się lepiej z paleniem węgla w elektrowniach :p

elektryk

Pionier e-mobilności
No to pacz co my mamy - najdrobniejsze rozbicie jakie mogę sprawdzić - t0 $ie n@zyw@ postemp:
View attachment 12843

Ale zmienili ostatnio kolory z pomarańczowo żółtych na zielono sraczkowe, więc od razu czuję się lepiej z paleniem węgla w elektrowniach :p
To wygląda jak biblioteka do wykresów w Perlu z końca lat 90, nawet niezła była wtedy ;-)

Michal

Moderator

consigliero

Pionier e-mobilności
Dlatego napisałem:
Ale awarię mogę zgłosić z aplikacji, a to łatwe nie jest jak się próbuje korzystać z takiego dedykowanego numeru a tam się zgłasza tauron. Faktem jest że wcześniejsze kolory były strawniejsze

Attachments

• IMG_0570.jpg
    IMG_0570.jpg
    76,2 KB · Liczba wyświetleń: 8

Michal

Moderator
Czyli mamy ten sam zaawansowany portal. - Najważniejszy guzik to pobierz fakturę a reszta chyba dla ozdoby.
Jak mam zobaczyć od nich fakturę, to mi się zbiera na wymioty. Na początku 2 strony bezczelnej propagandy jak w ZSRR, a później wszystko zrobione tak, żeby nic się nie dało zrozumieć.

wiktor

Posiadacz elektryka
Od 2024 albo najdalej 2025 (narzut z UE) ceny prądu będą uzależnione od ceny giełdowej