Nie jezdzij na autopilocie ! Bo wtedy spada zadowolenie, cala resta to idealny wozA ja byłem kiedyś przeciwko? Tesla to nie jest ideał, więc pobłażania nie będzie. Ale będę chwalił gdy będzie trzeba
Coś tam sobie tutaj skrobię![]()
bateria lub silnik ;-)Nie jezdzij na autopilocie ! Bo wtedy spada zadowolenie, cala resta to idealny woz
Dzis przekroczylem 80kkm, koniec gwarancji… pewnie cos sie zepsuje![]()
ale na to ma jeszcze 112kkm 😂bateria lub silnik ;-)
To jeszcze ma gware… stawiam na pompe ciepla, wszystkim pada a moja dziala…bateria lub silnik ;-)
Mi sie wydaje ze problem jest z wyznaczaniem trasy z uwzglednieniem ruchu drogowego. Mi Ciagle pokazuje jakies brednie.Niby poprawki ale czego? Jak wczoraj (pisalem) z tą wersją i najnowszymi mapami i 3 fantomy i zrzucanie mnie z prostej starej znanej trasy. To, sinusoida raz na górze raz na dole. Ostatnio kiepsko
Mam wrażenie że Tesla przywróciła dla Legacy S nawigację na innym kanale audio (środek przód). Na 1 jest wciąż zbyt głośna i osobiście ją wolałem tak jak w MCU1 (głośnik kierowcy) ale tak czy siak to lepiej niż całkowite przyciszanie i granie zewsząd.Niby poprawki ale czego? Jak wczoraj (pisalem) z tą wersją i najnowszymi mapami i 3 fantomy i zrzucanie mnie z prostej starej znanej trasy. To, sinusoida raz na górze raz na dole. Ostatnio kiepsko