2023.26

Bronek

Pionier e-mobilności
26.8 jest poprawa na moim odc testowym jest w koncu właściwe 90, ale z krótkim z czapy 70 a te po 50 km/h które jest na rondzie :)

Ps z S6 na 162 wylot zachodni z Kolobrzegu na poludnie

20230822_162611_copy_475x287.jpg

Last edited:

nabrU

Moderator
Wziął, jest teraz w co najmniej 100% z nami.

A ja byłem kiedyś przeciwko? Tesla to nie jest ideał, więc pobłażania nie będzie. Ale będę chwalił gdy będzie trzeba ;)

Jest dedykowany wątek o jego zakupie :)

Coś tam sobie tutaj skrobię :p

krzyss

Pionier e-mobilności
A ja byłem kiedyś przeciwko? Tesla to nie jest ideał, więc pobłażania nie będzie. Ale będę chwalił gdy będzie trzeba ;)

Coś tam sobie tutaj skrobię :p
Nie jezdzij na autopilocie ! Bo wtedy spada zadowolenie, cala resta to idealny woz :)
Dzis przekroczylem 80kkm, koniec gwarancji… pewnie cos sie zepsuje ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Niby poprawki ale czego? Jak wczoraj (pisalem) z tą wersją i najnowszymi mapami i 3 fantomy i zrzucanie mnie z prostej starej znanej trasy. To, sinusoida raz na górze raz na dole. Ostatnio kiepsko

krzyss

Pionier e-mobilności
Niby poprawki ale czego? Jak wczoraj (pisalem) z tą wersją i najnowszymi mapami i 3 fantomy i zrzucanie mnie z prostej starej znanej trasy. To, sinusoida raz na górze raz na dole. Ostatnio kiepsko
Mi sie wydaje ze problem jest z wyznaczaniem trasy z uwzglednieniem ruchu drogowego. Mi Ciagle pokazuje jakies brednie.

Mam wrażenie że Tesla przywróciła dla Legacy S nawigację na innym kanale audio (środek przód). Na 1 jest wciąż zbyt głośna i osobiście ją wolałem tak jak w MCU1 (głośnik kierowcy) ale tak czy siak to lepiej niż całkowite przyciszanie i granie zewsząd.