No to widzisz ja się na samochodach nie znam, ale znajomi się znają i pomimo że hejtują elektryki to "stara" TM3 im się podoba.TM3 nowa tak, ale poprzednia wygląda jakby przyjechała z lat 90 i jeszcze zapomnieli środku zmontować
Ale co to za argument? Co ma znanie się do oceny wizualnej auta, jak ktoś się zna to może oceniać technologię ale wygląd jest ogólnie subiektywny ale są jakieś trendy, tzn czy po wizycie na zlocie multipli stwierdziłbyś że to najpiękniejsze auto ? Gdyby tesle były ogólnie uważane za piękne to by nic innego nie jeździło, a każdy inny EV który nie jest Teslą (a kosztuję podobnie lub więcej) to jest potwierdzenie tego faktu, bo jaki sens miałoby inny wybór skoro Tesla jest niezaprzeczalnie nalepszym EV a gdyby była jeszcze była ogólnie rzecz ujmując piękna to nic innego oprócz tesli nie powinno jeździć.. Ja nie mówie że jest brzydka, coś w sobie ma, ale mając wybór jednak ludzie wybierają gorsze EV i jeżdzą innymi autami, prawdziwe głosy to są wybory portfelem, a tesle się obecnie wybiera bo CCC i tyle. Seksi to było to kilka lat temu, teraz to zgodnie z zapowiedziami Elona ma być masowe auto.No to widzisz ja się na samochodach nie znam, ale znajomi się znają i pomimo że hejtują elektryki to "stara" TM3 im się podoba.
Jeśli żona ma prawo jazdy, zabierz ją na jazdę próbną. Ja tak zrobiłem i od razu poszło zamówienie ;-)A u mnie... gdyby się Y podobał... to już bym go miał. Zona też kategorycznie nie.
Tak więc czekam... aby uzasadnić mocniej ten zakupDo tego czasu chcę przygotować domową infrastrukturę. Aby mieć 10MW na dom i z 5MW na jeżdzenie. Jak zimą będzie za darmo to będzie już większa motywacja.
niestety przesiadka z każdego spalinowego na EV to jest już przepaść, więc nawet Leaf będzie wymiatał, więc jedyna rada to taka: "testować, testować , testować", wybór ma być świadomy. Gdybym patrzył tylko na zasięg i pojemność auta to bym TMY brał bo niema sobie równych, ale każdy ma inne życie i inne potrzeby. Wystrarczy że w pracy są małe miejsca postojowe i trzeba brać małe auto itpJeśli żona ma prawo jazdy, zabierz ją na jazdę próbną. Ja tak zrobiłem i od razu poszło zamówienie ;-)
Ludzie wybierają gorsze EV bo się słuchają ekspertów i mediów, którzy w zdecydowanej większości albo Teslę całkowicie pomijają w swoich rankingach i artykułach, albo starają się pokazać ją ze złej strony. Takich którzy zachowują się obiektywnie jest niewielu.Ale co to za argument? Co ma znanie się do oceny wizualnej auta, jak ktoś się zna to może oceniać technologię ale wygląd jest ogólnie subiektywny ale są jakieś trendy, tzn czy po wizycie na zlocie multipli stwierdziłbyś że to najpiękniejsze auto ? Gdyby tesle były ogólnie uważane za piękne to by nic innego nie jeździło, a każdy inny EV który nie jest Teslą (a kosztuję podobnie lub więcej) to jest potwierdzenie tego faktu, bo jaki sens miałoby inny wybór skoro Tesla jest niezaprzeczalnie nalepszym EV a gdyby była jeszcze była ogólnie rzecz ujmując piękna to nic innego oprócz tesli nie powinno jeździć.. Ja nie mówie że jest brzydka, coś w sobie ma, ale mając wybór jednak ludzie wybierają gorsze EV i jeżdzą innymi autami, prawdziwe głosy to są wybory portfelem, a tesle się obecnie wybiera bo CCC i tyle. Seksi to było to kilka lat temu, teraz to zgodnie z zapowiedziami Elona ma być masowe auto.