Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

krzyss

Pionier e-mobilności
Witam kolegów, i oprócz przywitania, chciałbym dopytać czy zamawiajac auto widząc termin realizacji 2-6 tygodni, mogę jakoś konkretnej zaplanować odbiór ?

Otóż chciałem zamówić samochód, ale w czasie tego “oczekiwania” mam zaplanowany wyjazd z kraju na dwa może trzy tygodnie … i pytanie czy mogę wybrać ze chce odebrać za 6 tygodni czy w ogóle nie mam na to wpływu, i będąc na wyjeździe dowiem się że albo jutro odbieram, albo do widzenia, zaliczka przepada ❓😉

Innymi słowy 🫢, czy jeśli auto przyjedzie wcześniej to poczeka na mnie w zakresie tego przewidzianego okna dostawy ❓😉
Ogolnie mowiac nie poczeka, ale jak wplacisz kase i wysla Ci dokumenty to mozesz nie odbierac. Tylko musisz zdazyc przed koncem kwartalu. Kluczowe sa dokumenty… do czasu jak ich nie masz to moga zawsze auto Ci zabrac.

ogur83

Zadomawiam się
Witam kolegów, i oprócz przywitania, chciałbym dopytać czy zamawiajac auto widząc termin realizacji 2-6 tygodni, mogę jakoś konkretnej zaplanować odbiór ?

Otóż chciałem zamówić samochód, ale w czasie tego “oczekiwania” mam zaplanowany wyjazd z kraju na dwa może trzy tygodnie … i pytanie czy mogę wybrać ze chce odebrać za 6 tygodni czy w ogóle nie mam na to wpływu, i będąc na wyjeździe dowiem się że albo jutro odbieram, albo do widzenia, zaliczka przepada ❓😉

Innymi słowy 🫢, czy jeśli auto przyjedzie wcześniej to poczeka na mnie w zakresie tego przewidzianego okna dostawy ❓😉
Wydaje mi sie ze jak zaplacisz to poczeka z odbiorem.
Generalnie jak zamowisz auto to przypisza ci VIN masz pozniej 7 dni na zaplacenie jak zapalcisz do 7 dni auto jest twoje i wysylaja dokumenty do rejestracji.

ogur83

Zadomawiam się
a tu jest link do drugiego koelsia co ma "full review" of sound system, brzmi świetnie :
Gosc z Izraela ma Longa Range podal 3 róznice od standard ranga zasieg, przyspieszenie nr3 dziwięk ciekawi mnie czemu niby Long Range ma lepszy dzwiek niz SR

Michal

Moderator
Bo ma subwoffer i więcej głośników.

krzyss

Pionier e-mobilności
Gosc z Izraela ma Longa Range podal 3 róznice od standard ranga zasieg, przyspieszenie nr3 dziwięk ciekawi mnie czemu niby Long Range ma lepszy dzwiek niz SR
Bo ma dzwiek studyjny…

Attachments

• IMG_9839.png
    IMG_9839.png
    614,4 KB · Liczba wyświetleń: 23

wiktor

Posiadacz elektryka
Zamówione 2x Long Range

1x Grafitowa bez haka. VIN dostępny, 7 dni na wpłatę. Odbiór połowa Listopada
1x Biała z hakiem, brak info

ja zrezygnowałem z haka, domontuję sobie przed latem. wstępnie odbiór był na listopad-grudzień

ogur83

Zadomawiam się
U mnie tez zalatwione czekam na dokumenty. Maja być pod koniec pazdziernika

inter

Pionier e-mobilności