danielm

Pionier e-mobilności
Pokazywało Ci kiedyś ten zasięg 448km deklarowany przez producenta? ładujesz zawsze auto do 100%?
co to znaczy 448 deklarowane przez producenta? 448 to jest WLTP, to nie producent ustala zasady WLTP tylko unia europejska. auto pokazuje niższą cyferkę :) amerykańska EPA jest znacznie bliższa rzeczywistemu zasięgowi

krzyss

Pionier e-mobilności
Moja nowa SR+ z Chin z LFP (mozna/trzeba ladowac do 100%) pokazuje 417km zasiegu po pelnym naladowaniu, to jest niewiele mniej niz wersja Perf. przy typowym 90% stanie baterii (~450km) - technologia idzie grubo do przodu!
A na trasie przy 130km/h ile przejedziesz km ?

Szatan

Posiadacz elektryka
Tesla na swojej stronie przy wyborze auta pokazuje taki zasięg więc sądziłem, że coś podobnego ujżymy w aucie po naładowaniu go do 100%

bsz

Zadomawiam się
Mam pytanie , jak długo obecnie czeka się na TM3LR ? Moja żona zabrała mi moją TM3LR z czerwca 2021 i będę kupował drugą taką samą , może inny kolor :)
Mario, kilka TM3LR w różnych kolorach, które są w drodze do Warszawy można zamówić na stronie Tesli - odbiór w tym albo najpóźniej w przyszłym miesiącu:

czarownik

Nowy na Forum
Mario, kilka TM3LR w różnych kolorach, które są w drodze do Warszawy można zamówić na stronie Tesli - odbiór w tym albo najpóźniej w przyszłym miesiącu:
A jak to działa właśnie z tymi "dostępnymi samochodami", które tam się wyświetlają? Czy jeżeli zamówiłem w konfiguratorze dokładnie taki sam jak tam (z dodatkiem EAP), to znaczy, że będę czekał dłużej niż jeśli kliknąłbym "Kup Teraz" przy którymś z dostępnych i dodał EAP później (w końcu to tylko soft)?

danielm

Pionier e-mobilności
A jak to działa właśnie z tymi "dostępnymi samochodami", które tam się wyświetlają? Czy jeżeli zamówiłem w konfiguratorze dokładnie taki sam jak tam (z dodatkiem EAP), to znaczy, że będę czekał dłużej niż jeśli kliknąłbym "Kup Teraz" przy którymś z dostępnych i dodał EAP później (w końcu to tylko soft)?
często jest tak że to salon do ciebie zadzwoni że mają na stanie takiego jakiego zamówiłeś, ale głównie dopiero jak im na placu zostanie po kimś kto zrezygnował. te co są widoczne na stronie to jakaś sciema jest która wisi kilka minut i znika. wydaje mi się że to są dodawane do systemu auta które niewiadomo dlaczego tam przez chwile widać.