pawlaczynski
Fachowiec
Słowo gnojówka kojarzę ale z tym drugim mam problem... A C4 kiedyś mieliśmy i lubiłem to auto ale na pewno nie za jakość.nie ma to jak fauweja w gnojówce nie?
Słowo gnojówka kojarzę ale z tym drugim mam problem... A C4 kiedyś mieliśmy i lubiłem to auto ale na pewno nie za jakość.nie ma to jak fauweja w gnojówce nie?
Ano taki, że trzeba coś mieć, żeby mieć o tym pojęcie. Przynajmniej bladea to jest jakiś warunek konieczny do wyrażania swojej opinii? co do malkontenctwa to może pogadaj z kolegami piszącymi w wątku o klikbajtowym tytule
Tak. Stworzony przez jednego malkontenta, który widzi samo czarne. Nawet jak to jest kropka na białym oceanie.o tym że tesla to słaba jakośc wykonania jest na forum wątek na 40 stron z jękami zawiedzionych posiadaczy tesli i o jej jakości nie przesądza stan mojego posiadania (a citroena mam 9-go i jeżdzę nimi od 1996r)
wystarczajacy na 2-3dni dojazdow do pracy - do chorwacji sie nim nie wybieram, do polski tez niejaki ten Twój Citroen ma zasięg, przypomnisz?
Patrząc na ranking niezawodności TUV auta 2-3 letnie, to marka Citroen jest na 3 miejscu od końcaa to jest jakiś warunek konieczny do wyrażania swojej opinii? co do malkontenctwa to może pogadaj z kolegami piszącymi w wątku o klikbajtowym tytule
o tym że tesla to słaba jakośc wykonania jest na forum wątek na 40 stron z jękami zawiedzionych posiadaczy tesli i o jej jakości nie przesądza stan mojego posiadania (a citroena mam 9-go i jeżdzę nimi od 1996r)
Marka | Suma % problemów | Ilość modeli | Średnio % problemów |
Ford | 71,3 | 10 | 7,13 |
Citroën | 36,4 | 5 | 7,28 |
Fiat | 24,4 | 3 | 8,13 |
Dacia | 39,5 | 4 | 9,88 |
aha - raport robiony przez niemcowPatrząc na ranking niezawodności TUV auta 2-3 letnie, to marka Citroen jest na 3 miejscu od końca![]()
No to cieszę się, że Ci się sprawdza i jesteś zadowolony.wystarczajacy na 2-3dni dojazdow do pracy - do chorwacji sie nim nie wybieram, do polski tez nie
A taka strona z FR lepsza, bo tu Citroen jest na 16 miejscu na 20?aha - raport robiony przez niemcow
nooo - na pewno bezsronny i uczciwy.... taaaa...
Ale satysfakcja klientów w tesli 2 najlepsza, a w Citroen 5 najgorsza![]()