Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu

v460

Fachowiec
a to jest jakiś warunek konieczny do wyrażania swojej opinii? co do malkontenctwa to może pogadaj z kolegami piszącymi w wątku o klikbajtowym tytule
Ano taki, że trzeba coś mieć, żeby mieć o tym pojęcie. Przynajmniej blade ;)
o tym że tesla to słaba jakośc wykonania jest na forum wątek na 40 stron z jękami zawiedzionych posiadaczy tesli i o jej jakości nie przesądza stan mojego posiadania (a citroena mam 9-go i jeżdzę nimi od 1996r)
Tak. Stworzony przez jednego malkontenta, który widzi samo czarne. Nawet jak to jest kropka na białym oceanie.

jaki ten Twój Citroen ma zasięg, przypomnisz?

Michal

Moderator
a to jest jakiś warunek konieczny do wyrażania swojej opinii? co do malkontenctwa to może pogadaj z kolegami piszącymi w wątku o klikbajtowym tytule

o tym że tesla to słaba jakośc wykonania jest na forum wątek na 40 stron z jękami zawiedzionych posiadaczy tesli i o jej jakości nie przesądza stan mojego posiadania (a citroena mam 9-go i jeżdzę nimi od 1996r)
Patrząc na ranking niezawodności TUV auta 2-3 letnie, to marka Citroen jest na 3 miejscu od końca :p
MarkaSuma % problemówIlość modeliŚrednio % problemów
Ford71,3107,13
Citroën36,457,28
Fiat24,438,13
Dacia39,549,88

Ich auta zajmują miejsca 42, 100, 111, 119, 120, na 128.

Źródło: https://car-recalls.eu/reliability/tuev-report-2021-2-3-years/

Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
Patrząc na ranking niezawodności TUV auta 2-3 letnie, to marka Citroen jest na 3 miejscu od końca :p
aha - raport robiony przez niemcow
nooo - na pewno bezsronny i uczciwy.... taaaa...

Michal

Moderator
aha - raport robiony przez niemcow
nooo - na pewno bezsronny i uczciwy.... taaaa...
A taka strona z FR lepsza, bo tu Citroen jest na 16 miejscu na 20?

Albo taka (28 na 38):
(Hehe, tutaj tesla jest przedostatnia 🤣, choć jest tylko o 1 punkt gorsza od Citroena, więc walka gigantów)
Ale satysfakcja klientów w tesli 2 najlepsza, a w Citroen 5 najgorsza :p

Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
Ale satysfakcja klientów w tesli 2 najlepsza, a w Citroen 5 najgorsza :p

w sumie czytam co piszesz i nadal nie wiem co chcesz udowodnić ale strasznie się w to zaangazowałeś - nie szkoda ci życia na takie pierdoły?

uważasz że tesla jest najlepsza na świecie? i dobrze - twoje prawo,
ja uważam że w porównaniu do europejskich marek jakościowo odstaje - mogę tak myśleć? mogę przedstawić swoje zdanie na forum dyskusyjnym czy muszę wystrugać z drewna mały ołtarzyk muska żeby tu pisać?

a co do tych wszystkich raportów - wiem jak to wygląda od drugiej strony i dlatego nie wierze w ich wiarygodność