Pamiętaj że jak zaplanujesz na 11.00 wyjazd to będzie Ci tak codziennie przygotowywałW aplikacji pod "zaplanuj"
Pamiętaj że jak zaplanujesz na 11.00 wyjazd to będzie Ci tak codziennie przygotowywałW aplikacji pod "zaplanuj"
Miałem podobne przemyślenia dzisiaj. Nie chodzi mi o podgrzanie wnętrza bo to jest dla mnie oczywiste tylko o przygotowanie baterii jeśli nie jesteśmy podpięci do ładowarki. Włączyłem ogrzewanie na kilka minut przed wyjazdem i w środku było cieplutko, ale bateria do końca trasy (20km) była zimna = brak rekuperacji + niebieska ikonka. Gdybym zaplanował podróż wcześniej, to czy bateria byłaby również podgrzana do optymalnej temperatury i czy to ma sens przy powyższym założeniu?Ale na krótkie trasy 2km nie opłaca się chyba planować. Więcej energii zejdzie na podgrzanie niż to warte ;-)
No właśnie i to jest idiotyzm. To znaczy taki harmonogram jest ok, zwłaszcza dla ludzi prowadzących uregulowany tryb życia, mnie natomiast brakuje dodatkowego przycisku "przygotuj samochód", który by jednorazowo przygotowywał samochód do jazdy i powiadomił przy pomocy pusha, gdy będzie już gotowy.Pamiętaj że jak zaplanujesz na 11.00 wyjazd to będzie Ci tak codziennie przygotowywałi możesz się zdziwić jak będziesz na wczasach a samochód na parkingu i przyjdzie powiadomienie - gotowy do jazdy
![]()
Podobno w S3XY Buttons masz taką możliwość. Mam zamówionego S3XY Knob-a. Jak przyjdzie to dam znać czy to działaNo właśnie i to jest idiotyzm. To znaczy taki harmonogram jest ok, zwłaszcza dla ludzi prowadzących uregulowany tryb życia, mnie natomiast brakuje dodatkowego przycisku "przygotuj samochód", który by jednorazowo przygotowywał samochód do jazdy i powiadomił przy pomocy pusha, gdy będzie już gotowy.
Dokładnie tak jak działa opcja nagrzania wnętrza. Nie wiem dlaczego nie ma takiej możliwości dla baterii.