Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

BBPL

Zadomawiam się
Ja sobie żartowałem;). Przy leasingu byłoby się trudno wymiksować z transakcji, choć nie ma rzeczy niemożliwych, przy gotówce myślę natomiast że to wykonalne. Osobiście nie planuję jednak zakupu auta za 900k, TM3 SR to drugie auto w rodzinie, idealne dla moich potrzeb;).
Tak. Tak. Wierzę że 200k a 900k to spora rozbieżność. Dla mnie będzie to pierwszy elektryk w rodzinie… na dalsze wyjazdy z rowerami na haku zostaje jeszcze SUV z LPG. Lecz z tego co czytam forum to często użytkownicy tak lubią jazdę EV ze staje się pierwszym wyborem nawet w dalsze trasy.

bte

Zadomawiam się
No u mnie to będzie jedyne auto, pozbyłem się hybrydy. I specjalnie brałem z hakiem żeby rowery targać, więc ciekawe jakie będę miał zasięgi.

inter

Pionier e-mobilności
Jak wleciały, tak wyleciały z inventory ;)

inter

Pionier e-mobilności
Wszystkie sprzedali w jedną noc, czy po prostu zdjęli ogłoszenie... Hmm, ciekawe.
To zagrywki, aby przekonać, że samochody szybko schodzą. Za moment znów się pojawią. Ale widać, że SR już za dużo nie mają, potwierdza się info przy zakupie, że już mały wybór został.

tswiech

Fachowiec
Może tak być, a swoją drogą zmieniacie opony na zimowe po zakupie, czy zostajecie przy letnich? Ja zmieniam felgi na większe, a 18 oryginalne zostawiam na zimę. Na tych nowych wkładam opony letnie. W marcu nie powinno być mrozów chyba. Dograłem wszystko z wulkanizatorem z Ząbek. Już koła czekają na mnie u niego. Po odbiorze tylko podjadę i mi założy.

inter

Pionier e-mobilności
Może tak być, a swoją drogą zmieniacie opony na zimowe po zakupie, czy zostajecie przy letnich? Ja zmieniam felgi na większe, a 18 oryginalne zostawiam na zimę. Na tych nowych wkładam opony letnie. W marcu nie powinno być mrozów chyba. Dograłem wszystko z wulkanizatorem z Ząbek. Już koła czekają na mnie u niego. Po odbiorze tylko podjadę i mi założy.
Ja zwlekałem z zakupem, aby była rozsądna pogoda. Zostaję na letnich, a poźniej przechodzę na wielosezonowe. Konsultant upewnił mnie, że samochód ma bardzo dobrą trakcję i da radę na letnich. Coś w tym jest, wszystkie demówki zimą latały na letnich i brak informacji o kolizjach.