Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

Michal

Moderator
Dla mnie raczej miały i chyba jeszcze długo po artykule ludzie tam jakoś wchodzili i klikali.
Teraz trochę ciężko to sprawdzić, bo w aplikacji mam daty odbioru z poleceń, a nie złożenia zamówień. Musiałbym przegrzebać maile. No to przegrzebałem i ciężko stwierdzić, bo do części odbiorów nie mam maila z informacja o zamówieniu, więc nie do końca wiem, kiedy link był faktycznie kliknięty.
Artykuł z moim ref był na elektrowozie 22.08.2023, no i 23 wpadły mi dwa refy. ale ogólnie można powiedzieć, że mógł to być przypadek, bo wcześniej też mi wpadły dwa 15.05.2023 bez artykułu.

Last edited:

piotr_ev

Fachowiec
Dla mnie raczej miały i chyba jeszcze długo po artykule ludzie tam jakoś wchodzili i klikali.
Teraz trochę ciężko to sprawdzić, bo w aplikacji mam daty odbioru z poleceń, a nie złożenia zamówień. Musiałbym przegrzewać maile. No to przegrzebałem i ciężko stwierdzić, bo do części odbiorów nie mam maila z informacja o zamówieniu, więc nie do końca wiem, kiedy link był faktycznie kliknięty.
Artykuł z moim ref był na elektrowozie 22.08.2023, no i 23 wpadły mi dwa refy. ale ogólnie można powiedzieć, że mógł to być przypadek, bo wcześniej też mi wpadły dwa 15.05.2023 bez artykułu.
mnie zainteresowały analityczne aspekty tych referencji. Skąd dostałem, co było Call-To-Action etc. ;)

Michal

Moderator
Musiały by się wypowiadać osoby, które korzystają z poleceń. Ja dowiedziałem się o 2-3 dlaczego i we wszystkich przypadkach była to pomoc na forum ale bez konkretów.

nabrU

Moderator
Dziękuję Jakubowi, Pawłowi i Henrykowi, którzy w ostatnim czasie zamówili swoje Tesle z mojego polecenia. Mam nadzieję, że odbierzecie je wkrótce i życzę satysfakcji z wyboru i bezpiecznego użytkowania(y).Chętnie służę pomocą (inni na Forum pewnie też) gdy będą jakieś pytania.
A u mnie pan Paweł zrezygnował z TMY :(, pan Jakub odebrał TMY (więc gratuluję (y)). Panu Henrykowi życzę wytrwałości w oczekiwaniu na TM3 (nie rezygnuj, to na prawdę fajna bryka... :rolleyes:)

Michal

Moderator
Dziękuję @Adamm za skorzystanie z mojego polecenia! Do zobaczenia na ładowarkach :D

JM&JM

Posiadacz elektryka
Bardzo dziękuję Markowi C za skorzystanie z mojego referala przy zamówieniu TM3 HL - Banana mam na twarzy bo to mój pierwszy referal :)
Życzę szybkiego odbioru i wiele satysfakcjonujących chwil po odbiorze auta - będzie Pan zadowolony :)

JM&JM

Posiadacz elektryka
Bardzo dziękuję Markowi C za skorzystanie z mojego referala przy zamówieniu TM3 HL - Banana mam na twarzy bo to mój pierwszy referal :)
Życzę szybkiego odbioru i wiele satysfakcjonujących chwil po odbiorze auta - będzie Pan zadowolony :)
Panie Marku. Gratuluje zakupu i odbioru TM3. Życzę Panu wielu satysfakcjonujących chwil za kółkiem oraz bezproblemowej eksploatacji auta :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za skorzystanie z mojego polecenia :)