Przegląd w nowej Niro - koszty, zakres, czas oczekiwania.

deniro

Zadomawiam się
MANFP23024 FILTR KABINY WEGLOWY Z POLIFENOLEM dokładnie 103,66 brutto.
W Kii chwalili się że też takie mają ale nie pytałem o cenę. Gdy się umawiałem na przegląd prognozowali 1600 za całość.
a za dezynfekcję klimatyzacji ile skasowali ? I jaki rejon Polski ?

kiki111

Fachowiec
Samej dezynfekcji klimatyzacji nie ma w pozycjach, jest jakiś płyn do klimatyzacji za 99zł.
Słupsk, w Koszalinie byli około 200zł drożsi podczas rozmowy telefonicznej.
Ogólnie moim zdaniem to nie powinno kosztować więcej niż połowa tego co kosztowało, pocieszeniem jest tylko że nie ma przeglądów co 15kkm.

pbr

Posiadacz elektryka
No to zbliżone do tego co mi proponowali. W sumie z te go co widzę to chyba najtaniej kupić pakiet serwisowy.

prebek

Posiadacz elektryka
No to zbliżone do tego co mi proponowali. W sumie z te go co widzę to chyba najtaniej kupić pakiet serwisowy.
bo te pakiety serwisowe i serwisy sa tak skonstruowane, żeby kupić pakiet. :(

wartur

Nowy na Forum
W Katowicach pierwszy przegląd 1600 zł, zapytałem ile u nich kosztuje roboczogodzina, że taka wysoka cena. Pani odpowiedziała, że doliczają 500 złotych, bo to elektryk.... brak słów...

Halisep

Posiadacz elektryka
Dzwoń do innych serwisów

less

Posiadacz elektryka
a jak sytuacja z awaryjnocią niro?
Ja mam jeden z najstarszych, bo od grudnia 2022 r. Jedyna "awaria" to rze zombie mode wyeliminowana skutecznie aktualizacją oraz rozłaczający się AndroidAuto, czego do tej pory nie zgłaszałem

pbr

Posiadacz elektryka
a jak sytuacja z awaryjnocią niro?
jeden z pierwszych modeli w PL (pierwsza dostawa), produkcja czerwiec 2022, u nas od sierpnia i tak jak @less wspominał aktualizacja zombie mode, przy okazji jakaś tam naklejka była wymieniana oraz wymieniany port USB razem z kablem (podobno na początku montowali go tak że się w pewnym miejscu zaginał a w konsekwencji przełamywał i potem w zależności jak samochód podskoczył to łączył albo nie)