Hue Zarri
Posiadacz elektryka
@Wojtek Wawa - zgadzam się że różnice są ...ale nie aż tak wielkie jak 4k plnOC dla mnie na MUBI, po skorzystaniu z kodu Zachar wynosi 250zł..😂 nigdy AC nie miałem.
@Elamigo - no to wiesz za co płacisz
@Wojtek Wawa - zgadzam się że różnice są ...ale nie aż tak wielkie jak 4k plnOC dla mnie na MUBI, po skorzystaniu z kodu Zachar wynosi 250zł..😂 nigdy AC nie miałem.
Jest watek o ubezpieczeniach. Ja place ponizej 4500.- za tm3LR w Warszawie.Czy zatem jest opcja doposażenia haka wersji modelu 3 LR wrzesien 2021? Czy figa z makiem?
Drugie pytanie odnośnie AC. Czy kwota 8900 brutto za OC i AC jest rozsądna kwotą dla osoby ze stażem 10 letnim?![]()
to chyba zalezy od tego czy przyszło z chin czy z usa. więc cała dostawa czerwcowa i wrześniowa ma, a marcowa nie maCzy model 3 2021 z LG wltp 580km ma podgrzewana kierownice czy jednak nie?
Nie da się ale wizualizacja samochodu pokazuje takie czerwone kreski odpowiadające odległości, więc z tych danych można określić ile zostało miejsca:Czy w trakcie parkowania wjazdu do garażu PRZODEM można wrzucić podgląd przedniej kamery na ekranie, żeby zobaczyć ile miejsca jeszcze zostało?![]()
Czekaj...u ciebie lusterka w TM3 składają się automatycznie, jeśli jest za mało miejsca?Ja co raz lepiej/pewniej cofam i skręcam jadąc do tyłu na samych kamerach.
Już mi mniej chodzi głowa, zresztą czesto w pewnych lokalizacjach jest to wymuszone przez składanie lusterek. Robią to przy dojechaniu/wjeździe za szybko, a przy wyjeździe za późno