Generalnie nie ma podgrzewania kierownicyCzy model 3 2021 z LG wltp 580km ma podgrzewana kierownice czy jednak nie?
Skąd taka informacja? Jeśli dobrze rozumiem, jest to model "po lifcie" -2021, więc spodziewałbym się pompy ciepła, podgrzewanej kierownicy jak i czarnych listew (które zresztą widać na renderach)Generalnie nie ma podgrzewania kierownicy
Dopiero modele Q2 2021 powoli zaczynają mieć podgrzewaną kierownice. Modele po lifcie z Q1 ich nie mają, ale wciąż mają pompę czy chrome delete czy też klejone boczne szyby.Skąd taka informacja? Jeśli dobrze rozumiem, jest to model "po lifcie" -2021, więc spodziewałbym się pompy ciepła, podgrzewanej kierownicy jak i czarnych listew (które zresztą widać na renderach)
Możesz zadzwonić do Salonu po dokonaniu rezerwacji i domówić hak. Aczkolwiek to nie jest reguła, może wew polityka się zmieniła.Czy zatem jest opcja doposażenia haka wersji modelu 3 LR wrzesien 2021? Czy figa z makiem?
Drugie pytanie odnośnie AC. Czy kwota 8900 brutto za OC i AC jest rozsądna kwotą dla osoby ze stażem 10 letnim?![]()
OC dla mnie na MUBI, po skorzystaniu z kodu Zachar wynosi 250zł..😂 nigdy AC nie miałem.Możesz zadzwonić do Salonu po dokonaniu rezerwacji i domówić hak. Aczkolwiek to nie jest reguła, może wew polityka się zmieniła.
Ten staż to posiadane prawo jazdy czy zniżki na siebie lub jako współwłaściciel. Jeżeli masz zniżki na OC oraz AC 6lat+ (60%), to jest to sporo. Mam w PZU 4700pln.