Michal

Moderator
Masz na myśli obecnie sprzedawane modele? Jeśli tak to wszystkie - niezależnie od baterii mają podgrzewaną kierownicę, bo taka jest obecnie informacja na stronie ;)
Przechwytywanie.JPG

MiKo

Posiadacz elektryka
Generalnie nie ma podgrzewania kierownicy
Skąd taka informacja? Jeśli dobrze rozumiem, jest to model "po lifcie" -2021, więc spodziewałbym się pompy ciepła, podgrzewanej kierownicy jak i czarnych listew (które zresztą widać na renderach)

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Skąd taka informacja? Jeśli dobrze rozumiem, jest to model "po lifcie" -2021, więc spodziewałbym się pompy ciepła, podgrzewanej kierownicy jak i czarnych listew (które zresztą widać na renderach)
Dopiero modele Q2 2021 powoli zaczynają mieć podgrzewaną kierownice. Modele po lifcie z Q1 ich nie mają, ale wciąż mają pompę czy chrome delete czy też klejone boczne szyby.
Za to Q2 2021 nie ma funkcji ustawień lędźwiowych dla pasażera, lub haka prosto z katalogu (który niby nadal dostępny jest spod lady :) )

Ciężko nadgonić za zmianami

Elamigo

Nowy na Forum
Czy zatem jest opcja doposażenia haka wersji modelu 3 LR wrzesien 2021? Czy figa z makiem?

Drugie pytanie odnośnie AC. Czy kwota 8900 brutto za OC i AC jest rozsądna kwotą dla osoby ze stażem 10 letnim? :)

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Czy zatem jest opcja doposażenia haka wersji modelu 3 LR wrzesien 2021? Czy figa z makiem?

Drugie pytanie odnośnie AC. Czy kwota 8900 brutto za OC i AC jest rozsądna kwotą dla osoby ze stażem 10 letnim? :)
Możesz zadzwonić do Salonu po dokonaniu rezerwacji i domówić hak. Aczkolwiek to nie jest reguła, może wew polityka się zmieniła.

Ten staż to posiadane prawo jazdy czy zniżki na siebie lub jako współwłaściciel. Jeżeli masz zniżki na OC oraz AC 6lat+ (60%), to jest to sporo. Mam w PZU 4700pln.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Pisanie ile sie placi za OC-AC nie ma sensu bez podania miasta zameldowania. Moj znacznie tanszy samochod trzymam zarejestrowany w Krakowie i w stosunku do Warszawy daje mi to 800 zl oszczednosci rocznie. A co dopiero przy samochodzie 2 razy drozszym, jak Tesla. I jeszcze przy miejscowosciach mniejszych niz Krakow.

Elamigo

Nowy na Forum
Możesz zadzwonić do Salonu po dokonaniu rezerwacji i domówić hak. Aczkolwiek to nie jest reguła, może wew polityka się zmieniła.

Ten staż to posiadane prawo jazdy czy zniżki na siebie lub jako współwłaściciel. Jeżeli masz zniżki na OC oraz AC 6lat+ (60%), to jest to sporo. Mam w PZU 4700pln.
OC dla mnie na MUBI, po skorzystaniu z kodu Zachar wynosi 250zł..😂 nigdy AC nie miałem.