krzyss

Pionier e-mobilności
Czy zatem jest opcja doposażenia haka wersji modelu 3 LR wrzesien 2021? Czy figa z makiem?

Drugie pytanie odnośnie AC. Czy kwota 8900 brutto za OC i AC jest rozsądna kwotą dla osoby ze stażem 10 letnim? :)
Jest watek o ubezpieczeniach. Ja place ponizej 4500.- za tm3LR w Warszawie.

bsz

Zadomawiam się
Czy w trakcie parkowania wjazdu do garażu PRZODEM można wrzucić podgląd przedniej kamery na ekranie, żeby zobaczyć ile miejsca jeszcze zostało? ;)

Michal

Moderator
Czy w trakcie parkowania wjazdu do garażu PRZODEM można wrzucić podgląd przedniej kamery na ekranie, żeby zobaczyć ile miejsca jeszcze zostało? ;)
Nie da się ale wizualizacja samochodu pokazuje takie czerwone kreski odpowiadające odległości, więc z tych danych można określić ile zostało miejsca:

Attachments

• 20210914_155834.jpg
    20210914_155834.jpg
    3,1 MB · Liczba wyświetleń: 56

Bronek

Pionier e-mobilności
Tego brak, i można zahaczyć spojlerem o krawężnik, a np Leaf ma w emblemacie 180+ i to jest ekstra sprawa. Tesli w tym aspekcie nie ufam

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja co raz lepiej/pewniej cofam i skręcam jadąc do tyłu na samych kamerach.
Już mi mniej chodzi głowa, zresztą czesto w pewnych lokalizacjach jest to wymuszone przez składanie lusterek. Robią to przy dojechaniu/wjeździe za szybko, a przy wyjeździe za późno

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Ja co raz lepiej/pewniej cofam i skręcam jadąc do tyłu na samych kamerach.
Już mi mniej chodzi głowa, zresztą czesto w pewnych lokalizacjach jest to wymuszone przez składanie lusterek. Robią to przy dojechaniu/wjeździe za szybko, a przy wyjeździe za późno
Czekaj...u ciebie lusterka w TM3 składają się automatycznie, jeśli jest za mało miejsca?