jako osoba jeżdżąca na chill mode za to używająca summona do wyjazdu z garażu potwierdzam.Chyba bardziej niż Acceleration Boost
nie rozumiemSzkoda, że nie ma trybu bardziej eco niż chill mode, jako osoba jeżdżąca od ponad dekady hybrydami Toyoty
Ja sądzę, że nie warto.... autopilota ciągle trzeba pilnować, więc używam go raczej jako ciekawostki. Jakbym miał mu powierzyć jeszcze zjazdy z autostrady i sie za każdym razem zastanawiać czy zjedzie dobrze i mnie nie wpakuje w 15 km z powrotem albo nie wyjedzie na łuku z pasa albo nie będzie się wlokła, to naprawdę w ciągu nawet 6 godzinnej trasy jestem sobie w stanie ogarnąć 3 zjazdy z autostrady... automatyczne parkowanie miałem w bmw - znajomym pokazałem kilka razy, a tak to czułem się jak sierota. Summon też kolejna rzecz - jak staje koło kogoś w markecie, to nie liczę na summona, bo ten ktoś go nie mając obije mi drzwiCzy warto dokupić Rozszerzony Autopilot:
- Nawigacja na Autopilocie
- Funkcja zmiany pasa ruchu
- Automatyczne parkowanie
- Summon
- Inteligentne Summon
Toyota w trybie eco była znacznie spokojniejsza, tryb ten miał również wpływ na ekonomiczne działanie klimatyzacji