Szczurek
Zadomawiam się
U mnie 18cmCzy byłby ktoś tak miły i zmierzył ile wystaje wtyczka Habu z gniazda siłowego?
Ma gniazdo blisko bramy garażowej i zastanawiam się czy mi za bardzo Habu nie będzie wystawało.
U mnie 18cmCzy byłby ktoś tak miły i zmierzył ile wystaje wtyczka Habu z gniazda siłowego?
Ma gniazdo blisko bramy garażowej i zastanawiam się czy mi za bardzo Habu nie będzie wystawało.
Bardzo Ci dziękuję. Zadowolony jesteś z tej ładowarki?U mnie 18cm
Jak każde inne mobilne evse.Bardzo Ci dziękuję. Zadowolony jesteś z tej ładowarki?
W sumie najprostsza opcja, wystarczy wpiąć.
Nie każde, Habu ma pilota otwierającego klapkę, podobnie jak wall connector Tesla.Jak każde inne mobilne evse.
To nie jest forum Tesli, więc zazwyczaj żadnej klapki nim się nie otworzy.Nie każde, Habu ma pilota otwierającego klapkę,
Można do WC3 dołączyć wtyczkę gniazda i mieć "mobilne" ale nieporęczneBardzo Ci dziękuję. Zadowolony jesteś z tej ładowarki?
W sumie najprostsza opcja, wystarczy wpiąć. Myślałem też nad wall connector, ale to trzeba gniazdo siły zdejmować, elektryka wołać.
ja nie piszę o funkcjonalności Habu z punktu widzenia wszystkich użytkowników forum tylko z własnego. "To nie jest forum Tesli, więc zazwyczaj żadnej klapki nim się nie otworzy.
Wnosisz po nadreprezentacji na tym forum, czy masz jakieś dane z rejestracji?większość użytkowników samochodów w Pl to zazwyczaj właściciele Tesli.
patrząc na wyniki sprzedaży to najwięcej sprzedało sie Tesli Y, jak to wygląda na forum to nie wiem, Teslowe forum pewnie najbardziej aktywne na forum jest. Warto też brać pod uwagę nabywców używek, sporo ludzi jak kupi nowego elektryka dopóki nie ma problemów to nie udzielają sięWnosisz po nadreprezentacji na tym forum, czy masz jakieś dane z rejestracji?
Bo owszem, Tesle rzucają się w oczy najbardziej, ale czy jest ich więcej niż innych, to bym nie strzelał bez sprawdzenia.
Na pewno stanowią za to większość na darmowych ładowarkach.....