Tesla w Ząbkach nie ma testówki ?Nie moge znalezc zadnej wypozyczalni z wersja LR facelift w Warszawie![]()
Tesla w Ząbkach nie ma testówki ?Nie moge znalezc zadnej wypozyczalni z wersja LR facelift w Warszawie![]()
Ma, ale tylko na 1h, tj. nie pytalem czy wydadza na weekend.Tesla w Ząbkach nie ma testówki ?
Nie. Pytałem o taką opcję umawiając na jazdę testową przed zakupem.Ja weźmiesz w piątek pod koniec dnia, to podobno dają na weekend.
weź teściową i teścia - będą 4 godzinyNie. Pytałem o taką opcję umawiając na jazdę testową przed zakupem.
Można tylko umówić np. siebie i żonę na jazdę jeden po drugim - będziesz miał 2 godziny wtedy.
Tak i posadzę ją na środku z tyłuweź teściową i teścia - będą 4 godziny![]()
Ja tam musialem niezla dziure w brzuchu wywiercić Tesli, ale w końcu w Katowicach dali mi TM3 LR od soboty wieczora do poniedziałku rano.Mi na początku kwietnia tego roku bez problemu dali TM3 HL SR na noc.
Odebrałem o 17 z Ząbek i do max 10 następnego dnia musiałem oddać.
Przejechałem się do siebie do domu do Łodzi - ładowanie na SuC w Lućmierzu za darmo
Teoretycznie powiedzieli że max 250 km mogę zrobić, ale jak zrobię trochę więcej to luz (zrobiłem koło 300 ostatecznie)
Ale pewnie wtedy jest mocne oczekiwanie ze strony salonu jest na zamowienie.To znów w moim przypadku Katowice same zaproponowały, sprzedawca nie określił tego jako coś wyjątkowego. 3HL LR, cały weekend, bez limitu, darmowy SuC.