ale to chyba tak nie działa że w punkt mi skończy ładowanie na 100 % o godz np 8 rano ?Zaplanuj wyjazd o xx:xx i ładowanie przed wyjazdem ?
ale to chyba tak nie działa że w punkt mi skończy ładowanie na 100 % o godz np 8 rano ?Zaplanuj wyjazd o xx:xx i ładowanie przed wyjazdem ?
Rzadko z tego korzystam, ale zazwyczaj 100% osiągał trochę wcześniej ( ok 1h ) . Na minutową dokładność to na pewno nie ma co liczyć. Może jeszcze koledzy mający monitoring ( teslamate etc. ) coś podpowiedzą.ale to chyba tak nie działa że w punkt mi skończy ładowanie na 100 % o godz np 8 rano ?
Spoko, sprawdzę sobie - naładuje do 80%, przestawię limit na 100 % i podepnę do ładowania, to wyświetli mi ile czasu potrzebaRzadko z tego korzystam, ale zazwyczaj 100% osiągał trochę wcześniej ( ok 1h ) . Na minutową dokładność to na pewno nie ma co liczyć. Może jeszcze koledzy mający monitoring ( teslamate etc. ) coś podpowiedzą.
To jest różnie i zależy od balansowania ogniw. Czasem ostatnie 0-1% jest 5 minut, a czasem 40. 2 godziny sobie załóż ale pewnie wystarczy półtorej.
To jest bardzo złożone pytanie.Może ktoś z doświadczenia napisać ile czasu trwa doładowanie z 80% do 100% z 11 kW AC ? Jadę jutro w dalszą trasę i chciałbym się doładować przed samym wyjazdem i od razu ruszać
Sprawa dość prosta do obliczenia.super, o takie info mi chodziłodzięki
jeszcze nigdy nie ładowałem tego auta do 100% i pewnie jestem przewrażliwiony w kwestii zostawiania go na dłuższy czas naładowanego do pełna. W sumie co to znaczy dłuższy czas ?
Mam to samo i do szalu mnie to doprowadzaNie, pojedyncze także nie działa zawsze.
Tak, na moje to nie skroluje przy naciśnięciu.
Jak kliknę mocniej, jakby dłużej to cześciej działa, ale nadal nie 100%.