bardzo możliwe, jest tylko szkopuł w tym, że w tej chwili to jest nadwartość co roku sztucznie obniżana rabatami i w rezultacie to się robi po prostu psychiczne. nie pójdziesz po samochód do salonu bo wiesz, że ceny są maksymalnie zawyżone i nie chcesz dać się zrobić w bambuko. a jak pójdziesz do salonu to w końcowej fazie rozmowy usłyszysz od doradcy żeby poczekać na coroczne rabaty plus grupa zawodowa i tym podobne pierdoły. ktoś tam w Hyundai Polska niezłe proszki zażywa a z klientów robi głupków. tak jakby nie pozostawia nam wyboru co jest nie do przyjęcia.
Hyundai już się wycwanił i nie przy każdej formie finansowania masz zniżki zawodowe.
Z tego co wiem, na przykładzie IONIQa, zniżka zawodowa (państwowa spółka) tyczyła się mnie tylko jeśli brałbym kredyt 50/50. W wynajmie nie działała.
No i jeśli kalkulujesz cenę samochodu przy użyciu Hyundai Finance, to po trzech dniach możesz się zdziwić, bo oferty już nie będzie. Pomimo tego, że na papierze masz informacje, że ważna jest tydzień.
I co mi Pan zrobisz? - tekst usłyszany od pewnej pani w śląskim salonie Hyundai.
Jeśli ktoś będzie szukał Hyundaia w dobrej cenie, piszcie na PW, dam namiary na gościa, który w Hyundaiu robi magię z programem Promise